AK Parti Seçim Beyannamesi açıklanıyor

04.10.2015 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti Seçim Beyannamesi açıklanıyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Seçim Beyannamesi açıklıyor.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları: Bütün partilerimize bir kez daha siyasi nezaket kuralları içinde medeni bir rekabet diliyorum. Bütün partiler, karşılıklı saygı içinde söyleyeceklerini milletimize anlatacaklarını dile getirsinler, ama birbirimizi kırmayalım, birbirimizi üzmeyelim, hakaret ve tahkir yerine güzel sözlerle birbirimize hitap edelim. 1 Kasım seçimleri şimdiden milletimize hayırlı olsun. Sunduğumuz seçim beyannamesi, masa başında, dar katılımla hazırlanmış bir beyanname değil; milletin katılımıyla geniş bir konsensus ve mutabakatla hazırlanmış bir beyannamedir. Bugün, milletimizin huzuruna yine Türkiye'nin sesi olarak çıkmış bulunuyoruz. AK Parti, bütün unsurları, bütün birikim ve kararlılığıyla 1 Kasım'a hazırdır, yola çıkmaya hazırdır. Toplumun her kesiminden insanlarla bir araya geldik. Halkın sesine kulak vermeye çalıştık. Milletimizle el ele, gönül gönüle 13 yılın atılımlarını daha ileri seviyelere taşıyacağız. 13 yılın kazanımlarının heba olup gitmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Kaosa, krize, kriz çıkarmak isteyenlere hiçbir suretle geçit vermeyeceğiz. Bizim sözümüz sözdür, Bizim sözümüz senettir, AK Parti demokrasinin ruhuna sadakat içinde oldu. Ancak muhataplarımızdan aynı yaklaşımı göremedik. AYRINTILAR GELİYOR... "Huzur ve İstikrarla Türkiye'nin Yol Haritası" AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasını gerçekleştireceği platformun arkasına dev ekran kurulurken, arka fonda da "Huzur ve İstikrarla Türkiye'nin Yol Haritası" ifadesinin yer aldığı görüldü. Salon girişlerinde de "İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte" yazılı afişler dikkati çekti. Davutoğlu'nun seçim programı Bugün açıklayacağı seçim beyannamesinin ardından seçim mitinglerine başlayacak olan Davutoğlu, ilk mitingini gerçekleştirmek üzere Samsun'a gidecek. Yarın yapılacak Samsun mitinginin ardından Davutoğlu, ikinci mitingi de salı günü Erzurum'da gerçekleştirecek. 7 Haziran seçimlerinde tüm illeri ziyaret eden Davutoğlu'nun bu seçimde 23-24 ilde miting yapması planlanıyor.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Seçim Beyannamesi açıklıyor.

Canlı yayın

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:

Bütün partilerimize bir kez daha siyasi nezaket kuralları içinde medeni bir rekabet diliyorum. Bütün partiler, karşılıklı saygı içinde söyleyeceklerini milletimize anlatacaklarını dile getirsinler, ama birbirimizi kırmayalım, birbirimizi üzmeyelim, hakaret ve tahkir yerine güzel sözlerle birbirimize hitap edelim. 1 Kasım seçimleri şimdiden milletimize hayırlı olsun.

Sunduğumuz seçim beyannamesi, masa başında, dar katılımla hazırlanmış bir beyanname değil; milletin katılımıyla geniş bir konsensus ve mutabakatla hazırlanmış bir beyannamedir. Bugün, milletimizin huzuruna yine Türkiye'nin sesi olarak çıkmış bulunuyoruz. AK Parti, bütün unsurları, bütün birikim ve kararlılığıyla 1 Kasım'a hazırdır, yola çıkmaya hazırdır.

Toplumun her kesiminden insanlarla bir araya geldik. Halkın sesine kulak vermeye çalıştık.

Milletimizle el ele, gönül gönüle 13 yılın atılımlarını daha ileri seviyelere taşıyacağız. 13 yılın kazanımlarının heba olup gitmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Kaosa, krize, kriz çıkarmak isteyenlere hiçbir suretle geçit vermeyeceğiz.

Bizim sözümüz sözdür, Bizim sözümüz senettir,

AK Parti demokrasinin ruhuna sadakat içinde oldu. Ancak muhataplarımızdan aynı yaklaşımı göremedik.

AYRINTILAR GELİYOR...

"Huzur ve İstikrarla Türkiye'nin Yol Haritası"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasını gerçekleştireceği platformun arkasına dev ekran kurulurken, arka fonda da "Huzur ve İstikrarla Türkiye'nin Yol Haritası" ifadesinin yer aldığı görüldü. Salon girişlerinde de "İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte" yazılı afişler dikkati çekti.

Davutoğlu'nun seçim programı

Bugün açıklayacağı seçim beyannamesinin ardından seçim mitinglerine başlayacak olan Davutoğlu, ilk mitingini gerçekleştirmek üzere Samsun'a gidecek.

Yarın yapılacak Samsun mitinginin ardından Davutoğlu, ikinci mitingi de salı günü Erzurum'da gerçekleştirecek. 7 Haziran seçimlerinde tüm illeri ziyaret eden Davutoğlu'nun bu seçimde 23-24 ilde miting yapması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.