AK Parti’ye ‘Gebze’de’ taze kan

Siyaset 14.10.2020 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti’ye ‘Gebze’de’ taze kan

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın ‘Gönül seferberliği’ sloganıyla sürdürdüğü üye çalışmaları kapsamında 18 yaşında bir genci partinin üyesi yaptı. Üye olan genç, AK Parti Gebze’nin en genç üyesi oldu. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında üye çalışmalarını sürdürüyor. Gebzeli vatandaşların ilgi gösterdiği bu çalışmalarda bugün 18 yaşını yeni dolduran bir genç de yer aldı. AK Parti Gebze İlçe binasına giden genç AK Parti teşkilatına üye oldu. Gençlerin teşkilata olan ilgisinden memnuniyetini dile getiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya , “En Genç üyemiz daha 18’ini yeni dolduran kardeşimiz partimize gelerek üye oldu. Ak Ailemize hoş geldin kardeşim hayırlı olsun. Gençlerimize kapımız her zaman açıktır” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.  

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın ‘Gönül seferberliği’ sloganıyla sürdürdüğü üye çalışmaları kapsamında 18 yaşında bir genci partinin üyesi yaptı. Üye olan genç, AK Parti Gebze’nin en genç üyesi oldu.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında üye çalışmalarını sürdürüyor. Gebzeli vatandaşların ilgi gösterdiği bu çalışmalarda bugün 18 yaşını yeni dolduran bir genç de yer aldı. AK Parti Gebze İlçe binasına giden genç AK Parti teşkilatına üye oldu. Gençlerin teşkilata olan ilgisinden memnuniyetini dile getiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya , “En Genç üyemiz daha 18’ini yeni dolduran kardeşimiz partimize gelerek üye oldu. Ak Ailemize hoş geldin kardeşim hayırlı olsun. Gençlerimize kapımız her zaman açıktır” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.