AK Partili Şeker’den eski başkana ziyaret

Siyaset 20.10.2020 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Partili Şeker’den eski başkana ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, geçmiş dönem AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ı ziyaret etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e ziyaretinde; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, İlçe Gençlik Kolları Ayhan Yılmaz ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Geçmiş dönem AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a ilçe başkanlığı dönemi için teşekkür eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti’de makam-mevki fark etmeksizin dava şuuru ile AK Parti’ye hizmet edildiğini dile getirdi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren geçmiş dönem AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Vekil Şeker ve beraberindeki ekibe teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, geçmiş dönem AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ı ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e ziyaretinde; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, İlçe Gençlik Kolları Ayhan Yılmaz ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Geçmiş dönem AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a ilçe başkanlığı dönemi için teşekkür eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti’de makam-mevki fark etmeksizin dava şuuru ile AK Parti’ye hizmet edildiğini dile getirdi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren geçmiş dönem AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Vekil Şeker ve beraberindeki ekibe teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.