AK PARTİLİ VEKİL CHP’LİLERİ UYARDI!

Kocaeli 15.06.2017 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK PARTİLİ VEKİL CHP’LİLERİ UYARDI!

OYUNA GELMEYİN!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile CHP’lileri uyardı. Yılmaz,, paylaşımında “oyuna gelmeyin” diyerek, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ bağlantılı yeni bir plan içerisinde olduğunu söyledi. Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklama da şunları söyledi: “Chp'liler Dikkat! Oyuna Gelmeyin!” Yeni Fetö Planı Kılıçdaroğlu Eliyle Sahnede. Genel Başkanlığını Fetö'nün malum kasetine borçlu olan KK, diyet ödemeye hazırlanıyor. Asker fonlu Kılıçdaroğlu fotoğrafı meselenin Demokrasi ve Adalet olmadığını anlatmaya yetiyor. Referandum sonrası denediler, olmadı.  Soner Yalçının ifadesiyle FETÖ’nün Hürriyet imamı Enis Berberoğlu’nun tutuklanması tesadüf değil. Emre Uslu denen FETÖ haini Kılıçdaroğlu’nun tweetlerini yayıyor.  Kirli bir işbirliği var.  Kılıçdaroğlu, CHP lileri sokağın karanlık ve provakatif kucağına çekiyor. Ey CHP li kardeşim, bu oyuna alet olma!” 
OYUNA GELMEYİN!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile CHP’lileri uyardı. Yılmaz,, paylaşımında “oyuna gelmeyin” diyerek, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ bağlantılı yeni bir plan içerisinde olduğunu söyledi.

Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklama da şunları söyledi: “Chp'liler Dikkat! Oyuna Gelmeyin!” Yeni Fetö Planı Kılıçdaroğlu Eliyle Sahnede. Genel Başkanlığını Fetö'nün malum kasetine borçlu olan KK, diyet ödemeye hazırlanıyor. Asker fonlu Kılıçdaroğlu fotoğrafı meselenin Demokrasi ve Adalet olmadığını anlatmaya yetiyor. Referandum sonrası denediler, olmadı.  Soner Yalçının ifadesiyle FETÖ’nün Hürriyet imamı Enis Berberoğlu’nun tutuklanması tesadüf değil. Emre Uslu denen FETÖ haini Kılıçdaroğlu’nun tweetlerini yayıyor.  Kirli bir işbirliği var.  Kılıçdaroğlu, CHP lileri sokağın karanlık ve provakatif kucağına çekiyor. Ey CHP li kardeşim, bu oyuna alet olma!” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.