Ak Çayırova’da kongre günü

Çayırova 22.01.2015 - 08:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ak Çayırova’da kongre günü

Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Kongresi bugün yapılacak. 430 Delegenin oy kullanacağı kongrede yönetim kurulu listesini hazırlayan tek aday Hacer Banu Çürüksuludemir.

Çayırova Belediye Kültür  Salonunda saat 13.00’da gerçekleşecek kongrede  Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kocaeli Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, çevre ilçe ve bölge teşkilat başkanları, belediye başkanlarının yerlerini alması bekleniliyor. Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Feride Dinç’in tekrar aday olmadığı kongre öncesinde Avukat Hacer Banu Çürüksuludemir tek aday olarak görücüye çıkacak. “AİLENİN TEMELİ KADINDIR” Kongre öncesi tüm Çayırovalılar İlçe Kadın Kolları Kongresi için Kültür Salonu’na beklediklerini ifade eden Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, “İlçe Teşkilatı olarak kadınlara büyük önem veriyoruz. Kadının belediye yönetiminde yer almasından dolayı Başbakanımız tarafından Çayırova Belediye Başkanımız ödüle layık görülmesi bunun en büyük göstergesidir. Bu bize onur vermiştir. Kadının mutlu olmadığı hiçbir toplumun refah içinde olabileceğine inanmıyoruz. Çünkü toplumun temeli aile, ailenin temeli de kadındır. Bu ilke ve düşüncelerimiz çerçevesinde yarın gerçekleştireceğimiz İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde başta bayan vatandaşlar olmak üzere tüm halkımızı bekliyoruz. Yine düğün gibi bir kongre günü yaşayacağız." şeklinde konuştu.
Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Kongresi bugün yapılacak. 430 Delegenin oy kullanacağı kongrede yönetim kurulu listesini hazırlayan tek aday Hacer Banu Çürüksuludemir.

Çayırova Belediye Kültür  Salonunda saat 13.00’da gerçekleşecek kongrede  Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kocaeli Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, çevre ilçe ve bölge teşkilat başkanları, belediye başkanlarının yerlerini alması bekleniliyor. Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Feride Dinç’in tekrar aday olmadığı kongre öncesinde Avukat Hacer Banu Çürüksuludemir tek aday olarak görücüye çıkacak.

“AİLENİN TEMELİ KADINDIR”
Kongre öncesi tüm Çayırovalılar İlçe Kadın Kolları Kongresi için Kültür Salonu’na beklediklerini ifade eden Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, “İlçe Teşkilatı olarak kadınlara büyük önem veriyoruz. Kadının belediye yönetiminde yer almasından dolayı Başbakanımız tarafından Çayırova Belediye Başkanımız ödüle layık görülmesi bunun en büyük göstergesidir. Bu bize onur vermiştir. Kadının mutlu olmadığı hiçbir toplumun refah içinde olabileceğine inanmıyoruz. Çünkü toplumun temeli aile, ailenin temeli de kadındır. Bu ilke ve düşüncelerimiz çerçevesinde yarın gerçekleştireceğimiz İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde başta bayan vatandaşlar olmak üzere tüm halkımızı bekliyoruz. Yine düğün gibi bir kongre günü yaşayacağız." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.