AK Parti ilçe binasına bombalı saldırı

23.01.2015 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

AK Parti ilçe binasına bombalı saldırı

AK Parti İlçe Başkanlığı’na dün gece bombalı saldırı düzenlendi.

Dün gece saatlerinde bir grup, AK Parti Bismil İlçe Başkanlığı’na el yapımı bombalı saldırı düzenledi. İlçe başkanlığına yapılan bombalı saldırıda maddi hasar oluştu. Saldırıyı sert bir şekilde kınayan AK Parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, saldırıyı yeni bir kaos ortamı girişimi olarak değerlendirdi. Akaydın, yapılan saldırıyı kınadıklarını ve saldırıyı Diyarbakır halkına ve demokrasiye yapılmış olarak gördüklerini belirtti. Bu tür davranışların demokrasi anlayışı içerinde asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan Akaydın, "İçerisinden geçtiğimiz bu hassas dönemde Diyarbakır’ın ülkemizdeki imajına ve huzur ortamına zarar verecek bu tip olayların bir daha tekrarlanmaması temennimizdir. Bu tür olayların yaşanması bizleri ziyadesi ile rahatsız etmiştir. Yapılan bu menfur saldırılar halkımızın gerçekleri daha net görmesine neden olmuştur. Bu saldırıları yapanların amacı yeniden şiddet ve kaos ortamı oluşturmaktır. Huzuru kaçırmaya çalışanlara karşı dirençli olacağız, kardeşlik mesajları vereceğiz. AK Parti ailesi olarak bu tür saldırılar karşısında dimdik durarak, asla taviz vermeyeceğiz. Güvenin ve istikrarın sağlandığı bir ortamda böyle bir saldırının yaşanmış olması bizce manidardır. Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Herkes ve her kesim siyasi partilerin düşüncelerine saygı duymalıdır. Bismil İlçe Başkanlığımıza yapılan bu menfur saldırı karşısında herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Temennimiz bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasıdır” şeklinde konuştu.Saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor.  
AK Parti İlçe Başkanlığı’na dün gece bombalı saldırı düzenlendi.
Dün gece saatlerinde bir grup, AK Parti Bismil İlçe Başkanlığı’na el yapımı bombalı saldırı düzenledi. İlçe başkanlığına yapılan bombalı saldırıda maddi hasar oluştu. Saldırıyı sert bir şekilde kınayan AK Parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, saldırıyı yeni bir kaos ortamı girişimi olarak değerlendirdi. Akaydın, yapılan saldırıyı kınadıklarını ve saldırıyı Diyarbakır halkına ve demokrasiye yapılmış olarak gördüklerini belirtti. Bu tür davranışların demokrasi anlayışı içerinde asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan Akaydın, "İçerisinden geçtiğimiz bu hassas dönemde Diyarbakır’ın ülkemizdeki imajına ve huzur ortamına zarar verecek bu tip olayların bir daha tekrarlanmaması temennimizdir. Bu tür olayların yaşanması bizleri ziyadesi ile rahatsız etmiştir. Yapılan bu menfur saldırılar halkımızın gerçekleri daha net görmesine neden olmuştur. Bu saldırıları yapanların amacı yeniden şiddet ve kaos ortamı oluşturmaktır. Huzuru kaçırmaya çalışanlara karşı dirençli olacağız, kardeşlik mesajları vereceğiz. AK Parti ailesi olarak bu tür saldırılar karşısında dimdik durarak, asla taviz vermeyeceğiz. Güvenin ve istikrarın sağlandığı bir ortamda böyle bir saldırının yaşanmış olması bizce manidardır. Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Herkes ve her kesim siyasi partilerin düşüncelerine saygı duymalıdır. Bismil İlçe Başkanlığımıza yapılan bu menfur saldırı karşısında herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Temennimiz bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasıdır” şeklinde konuştu.
Saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.