AK Parti'den evi yanan aileye ziyaret

Dilovası 18.01.2015 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

AK Parti'den evi yanan aileye ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda evi yanan Gülfidan Çiçek'e, AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatından yardım eli uzandı.

Geçtiğimiz hafta Dilovası Orhangazi Mahallesi İbn-i Sina Caddesi No 209'da ikamet eden Gülfidan Çırak ile oğlunun birlikte yaşadığı evde akşam saatlerinde elektrik kaçağından kaynaklanan bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dilovası itfaiye ekiplerinin ani müdahalesi sonrası ev tamamen yanmaktan sonda kurtarılırken, dumandan zehirlenen ev sahibi Gülfidan Çırak olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  AK PARTİ'DEN AİLEYE DESTEK Olayın duyulmasının ardından AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Başkan Yardımcıları Gökmen Deli, Mahmut Kocabay ve Murat Dursun ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette evi hasar gören ailenin mağduriyetinin giderilmesi için destek olacağını açıklayan Akbulut ve beraberindekiler, geçmiş olsun dileklerinin ardından evden ayrıldı.
Geçtiğimiz haftalarda evi yanan Gülfidan Çiçek'e, AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatından yardım eli uzandı.

Geçtiğimiz hafta Dilovası Orhangazi Mahallesi İbn-i Sina Caddesi No 209'da ikamet eden Gülfidan Çırak ile oğlunun birlikte yaşadığı evde akşam saatlerinde elektrik kaçağından kaynaklanan bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dilovası itfaiye ekiplerinin ani müdahalesi sonrası ev tamamen yanmaktan sonda kurtarılırken, dumandan zehirlenen ev sahibi Gülfidan Çırak olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

AK PARTİ'DEN AİLEYE DESTEK

Olayın duyulmasının ardından AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Başkan Yardımcıları Gökmen Deli, Mahmut Kocabay ve Murat Dursun ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette evi hasar gören ailenin mağduriyetinin giderilmesi için destek olacağını açıklayan Akbulut ve beraberindekiler, geçmiş olsun dileklerinin ardından evden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.