Ak Partililer 73.Kez Buluştu

Kocaeli 18.01.2015 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ak Partililer 73.Kez Buluştu

AK Partiler 73. Kocaeli Ak Parti İl Danışma Meclisi’nde buluştular.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı toplantıda Civelek, teşkilatlara veda edecek. Danışma Meclisi toplantısı Osmanlı’nın Diriliş Marşının çalındığı ilk toplantı oldu. İl Danışma Meclisi toplantısına bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Milletvekili İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski milletvekili Eyüp Ayar, belediye başkanları, ilçe başkanları, il başkan adayları ve çok sayıda konuk katıldı. 73.İl Danışma Meclisi'nde açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mahmut Civelek, “Benden daha iyi yapacaklarına inandığım altı arkadaşım var. Bunu gönülden söylüyorum. Benim aldığım bayrağı daha yükseklere götürecek arkadaşlarım var. İnanıyorum ki onlar bunu çok daha iyi yapacaklar. Başkan partiler il başkanlığı seçimleri için birbirine girmişler. Bizim partimizde hiçbir kavga gürültü yok. Kardeşlik ortamı içerisinde bu süreci götürüyorlar. Bize düşen 7 Şubat’a kadar yeni il başkanına güzel bir yönetim teslim etmektir. Kongre davetiyemizi fıstık çamı olarak tasarladık. Çam dikeceğiz kongremizi hatırası olsun diye. Cumhurbaşkanımıza size ağaç diktik diyeceğiz” şeklinde konuştu.Görevinin 7 Şubat’a kadar güzel bir yönetimi teslim etmek olduğunu ifade eden Civelek, “kongrede dikeceğimiz ağaçlara kadar bu teşkilatlar hazırlayacak. Davetiyemiz fıstık ağacı olacak. Bu ayın sonunda 20 dönümlük bir orman yapacağız. Bu kongrenin hatırası olsun diye bunu yapacağız. Burada ortaya çıkan tabloyu da bir resimle başbakanımıza hediye edeceğiz. İlk kez bir konuşmada bu kadar zorlandım” dedi. İl Başkan Yardımcısı Recep Demir’in Divan Başkanlığı yaptığı Danışma Meclisi’nde son konuşmasını yapan İl Başkanı Mahmut Civelek, duygularını gizleyemedi. 4 yılda çok şey yapıldığını belirten Civelek, “Bazen bakıyorum da gittiğime seviniyorlar mı özlüyorlar mı anlamıyorum” dedi. Zaman zaman sözcükleri karıştıran Civelek, salondan aldığı alkışlarla moral buldu. Teşkilatlarıyla il başkanı olarak son toplantısını yaptığını belirten Civelek, “Tüm ilçelerde iki kez kongre yaptık. Genel merkezimizin isteği ile tek listeli kongreler yaptık. Bunun için kırdığım arkadaşlarımız oldu. Bizde kol kırılır yen içinde kalır” dedi.
AK Partiler 73. Kocaeli Ak Parti İl Danışma Meclisi’nde buluştular.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı toplantıda Civelek, teşkilatlara veda edecek. Danışma Meclisi toplantısı Osmanlı’nın Diriliş Marşının çalındığı ilk toplantı oldu. İl Danışma Meclisi toplantısına bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Milletvekili İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski milletvekili Eyüp Ayar, belediye başkanları, ilçe başkanları, il başkan adayları ve çok sayıda konuk katıldı.

73.İl Danışma Meclisi'nde açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mahmut Civelek, “Benden daha iyi yapacaklarına inandığım altı arkadaşım var. Bunu gönülden söylüyorum. Benim aldığım bayrağı daha yükseklere götürecek arkadaşlarım var. İnanıyorum ki onlar bunu çok daha iyi yapacaklar. Başkan partiler il başkanlığı seçimleri için birbirine girmişler. Bizim partimizde hiçbir kavga gürültü yok. Kardeşlik ortamı içerisinde bu süreci götürüyorlar. Bize düşen 7 Şubat’a kadar yeni il başkanına güzel bir yönetim teslim etmektir. Kongre davetiyemizi fıstık çamı olarak tasarladık. Çam dikeceğiz kongremizi hatırası olsun diye. Cumhurbaşkanımıza size ağaç diktik diyeceğiz” şeklinde konuştu.Görevinin 7 Şubat’a kadar güzel bir yönetimi teslim etmek olduğunu ifade eden Civelek, “kongrede dikeceğimiz ağaçlara kadar bu teşkilatlar hazırlayacak. Davetiyemiz fıstık ağacı olacak. Bu ayın sonunda 20 dönümlük bir orman yapacağız. Bu kongrenin hatırası olsun diye bunu yapacağız. Burada ortaya çıkan tabloyu da bir resimle başbakanımıza hediye edeceğiz. İlk kez bir konuşmada bu kadar zorlandım” dedi.

İl Başkan Yardımcısı Recep Demir’in Divan Başkanlığı yaptığı Danışma Meclisi’nde son konuşmasını yapan İl Başkanı Mahmut Civelek, duygularını gizleyemedi. 4 yılda çok şey yapıldığını belirten Civelek, “Bazen bakıyorum da gittiğime seviniyorlar mı özlüyorlar mı anlamıyorum” dedi. Zaman zaman sözcükleri karıştıran Civelek, salondan aldığı alkışlarla moral buldu. Teşkilatlarıyla il başkanı olarak son toplantısını yaptığını belirten Civelek, “Tüm ilçelerde iki kez kongre yaptık. Genel merkezimizin isteği ile tek listeli kongreler yaptık. Bunun için kırdığım arkadaşlarımız oldu. Bizde kol kırılır yen içinde kalır” dedi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.