19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Akademi Lise öğrencileri şehitler için yürüdü

Kocaeli 15.07.2018 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Akademi Lise öğrencileri şehitler için yürüdü

Akademi Lise Yaz Okulu öğrencileri ‘Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ sloganıyla şehitler için anma yürüyüşü düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’nin Yaz Okulu öğrencileri ve eğitmenleri anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler ‘Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ sloganıyla vatan için canlarını feda eden şehitler için Derince Çenedere Mesire Alanı’nda anma yürüyüşü düzenledi. Yoğun yağışa rağmen aldırış etmeyen öğrenciler,  yürüyüşü mesire alanı etrafında bulunan 6 km’lik parkurla tamamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bu anlamlı etkinlikte öğrencileri yalnız bırakmadı. Yürüyüşe Başkan İbrahim Karaosmanoğlu yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, büyükşehir yöneticileri ve Akademi Lise eğitmenleri katılım gösterdi. VÜCUDUNUZU SPORA ALIŞTIRIN Yürüyüş öncesi gençlere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hareket olan yerde bereket olur. Sağlıklı yaşamak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek istiyoruz. En büyük zenginlik sağlığımız. Sizler şuan gençsiniz. Enerjiniz bol, yaş ilerledikçe sporun önemin daha iyi anlayacaksınız. Sizlere tavsiyem genç iken kendinizi ve vücudunuzu spora alıştırın. Hareketli vücut her zaman sağlıklı olur. Sağlıklı besleneceğiz ve hareket etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. GELECEĞE UMUTLA BAKAN BİR GENÇLİK… Konuşmasının devamında ‘en büyük zenginliğimiz gençlerimizdir’ diyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Bilgili ahlaklı, geleceğe umutla bakan bir gençliğin inşasını Kılavuz Gençlik projemiz ile başlattık. Biz yöneticiler olarak gençlerimizi Allah için seviyoruz ve biliyoruz ki yetiştireceğimiz neslin, gelecekte bu ülkeye ve insanlığa çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Hepinize başarılar ve sağlık diliyorum” diyerek 6 kilometrelik yürüyüşü başlattı. ELLERDE BAYRAKLARLA YÜRÜDÜLER ‘Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ adı altında düzenlenen yürüyüşte öğrenciler, Çenedere Mesire Alanı’nda bulunan 6 kilometrelik parkuru ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyerek vatan için canını feda eden şehitleri andı. Bayrakları bir an olsun ellerinden indirmeyen öğrenciler yürüyüşte marşlar söyledi. Anlamlı yürüyüşün ardından öğrencilere Büyükşehir Belediyesi çorba ikramında bulundu.  
Akademi Lise Yaz Okulu öğrencileri ‘Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ sloganıyla şehitler için anma yürüyüşü düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’nin Yaz Okulu öğrencileri ve eğitmenleri anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler ‘Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ sloganıyla vatan için canlarını feda eden şehitler için Derince Çenedere Mesire Alanı’nda anma yürüyüşü düzenledi. Yoğun yağışa rağmen aldırış etmeyen öğrenciler,  yürüyüşü mesire alanı etrafında bulunan 6 km’lik parkurla tamamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bu anlamlı etkinlikte öğrencileri yalnız bırakmadı. Yürüyüşe Başkan İbrahim Karaosmanoğlu yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, büyükşehir yöneticileri ve Akademi Lise eğitmenleri katılım gösterdi.

VÜCUDUNUZU SPORA ALIŞTIRIN

Yürüyüş öncesi gençlere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hareket olan yerde bereket olur. Sağlıklı yaşamak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek istiyoruz. En büyük zenginlik sağlığımız. Sizler şuan gençsiniz. Enerjiniz bol, yaş ilerledikçe sporun önemin daha iyi anlayacaksınız. Sizlere tavsiyem genç iken kendinizi ve vücudunuzu spora alıştırın. Hareketli vücut her zaman sağlıklı olur. Sağlıklı besleneceğiz ve hareket etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

GELECEĞE UMUTLA BAKAN BİR GENÇLİK…

Konuşmasının devamında ‘en büyük zenginliğimiz gençlerimizdir’ diyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Bilgili ahlaklı, geleceğe umutla bakan bir gençliğin inşasını Kılavuz Gençlik projemiz ile başlattık. Biz yöneticiler olarak gençlerimizi Allah için seviyoruz ve biliyoruz ki yetiştireceğimiz neslin, gelecekte bu ülkeye ve insanlığa çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Hepinize başarılar ve sağlık diliyorum” diyerek 6 kilometrelik yürüyüşü başlattı.

ELLERDE BAYRAKLARLA YÜRÜDÜLER

‘Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ adı altında düzenlenen yürüyüşte öğrenciler, Çenedere Mesire Alanı’nda bulunan 6 kilometrelik parkuru ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyerek vatan için canını feda eden şehitleri andı. Bayrakları bir an olsun ellerinden indirmeyen öğrenciler yürüyüşte marşlar söyledi. Anlamlı yürüyüşün ardından öğrencilere Büyükşehir Belediyesi çorba ikramında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.