19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Akademide Geçmişe Gittiler

Siyaset 27.12.2017 - 08:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akademide Geçmişe Gittiler

Muhsin Yazıcıoğlu Liderlik Akademisi’nin bu haftaki konuşmacıları, katılımcıları geçmiş yıllara götürdü. Cem Şakoğlu unutulmaya yüz tutan değerlerimizden bahsederken, Sebahattin Yamak ise İmam Hatip Liseleri’nin tarihi ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi

Muhsin Yazıcıoğlu Liderlik Akademisi’nde sekizinci hafta geride kaldı. Bu hafta akademinin konuşmacıları KİHMED Başkanı Sebahattin Yamak ve Gazeteci-DP MYK Üyesi Cem Şakoğlu oldu. Akademiyi çok sayıda davetli izlerken DP Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Kadın Kolları Başkanı Dürdane Kanlıkavak, Kocaeli Taktik Atıcılık ve Airsoft Spor Kulübü Derneği yönetimi, Memur-Sen Yöneticisi Mustafa Ulusoy, sosyal projelerde aktif olarak yer alan Güliz Yavuz da akademiyi takip edenler arasında yer aldı. Cem Şakoğlu ‘İletişimin Kaybolan Boyutları’, Sebahattin Yamak ise ‘Din Eğitimi ve İmam Hatip Okullarının Tarihi Serüveni’ adlı sunumlarını katılımcılar ile paylaştı. ARAMIZDAKİ İLETİŞİM KAYBOLDU İlk olarak söz alan Cen Şakoğlu, ‘İletişimin Kaybolan Boyutları’ adlı sunumuyla önce akademiye katılanları seksenli, doksanlı yıllara götürdü. Teknoloji ile başlayan değişim süreci ile insanların birbirinden uzaklaşmasına dem vuran ve iletişimin o can alıcı noktalarının kaybolduğunun altını çizen Şakoğlu, bir buçuk metrekarelik asansörde bile birbirine selam vermekten imtina eden bir toplum haline dönüştüğümüzü aktardı. Sunumunun ardından Şakoğlu’na teşekkür belgesini BBP Eğitim ve Ar-Ge'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Tekin Orhan ve DP Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, hediyesini ise BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Kadın Kolları Başkanı Dürdane Kanlıkavak takdim etti. ADNAN MENDERES’E VURGU Ardından ‘Din Eğitimi ve İmam Hatip Okullarının Tarihi Serüveni’ ile ilgili yapan KİHMED Başkanı Sebahattin yamak, İmam Hatip Liseleri’nin Osmanlı döneminden günümüze ulaşmasına kada geçen süreci katılımcılara aktardı. Yamak, Adnan Menderes gibi değerli bir insan ve yol arkadaşlarının sayesinde İmam Hatip Liseleri’nin bugün olduğuna vurgu yaptı.  Yamak'a teşekkür belgesini BBP İl Sekreteri Niyazi Çakır ve BBP İl Yöneticisi Dilek Sert, hediyesini ise BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve BBP İl Yöneticisi Fatih Aktulun takdim etti. Tüm konuklar geleneksel hale gelen toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından çay içerek bol bol sohbet etti. 
Muhsin Yazıcıoğlu Liderlik Akademisi’nin bu haftaki konuşmacıları, katılımcıları geçmiş yıllara götürdü. Cem Şakoğlu unutulmaya yüz tutan değerlerimizden bahsederken, Sebahattin Yamak ise İmam Hatip Liseleri’nin tarihi ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi

Muhsin Yazıcıoğlu Liderlik Akademisi’nde sekizinci hafta geride kaldı. Bu hafta akademinin konuşmacıları KİHMED Başkanı Sebahattin Yamak ve Gazeteci-DP MYK Üyesi Cem Şakoğlu oldu. Akademiyi çok sayıda davetli izlerken DP Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Kadın Kolları Başkanı Dürdane Kanlıkavak, Kocaeli Taktik Atıcılık ve Airsoft Spor Kulübü Derneği yönetimi, Memur-Sen Yöneticisi Mustafa Ulusoy, sosyal projelerde aktif olarak yer alan Güliz Yavuz da akademiyi takip edenler arasında yer aldı. Cem Şakoğlu ‘İletişimin Kaybolan Boyutları’, Sebahattin Yamak ise ‘Din Eğitimi ve İmam Hatip Okullarının Tarihi Serüveni’ adlı sunumlarını katılımcılar ile paylaştı.

ARAMIZDAKİ İLETİŞİM KAYBOLDU

İlk olarak söz alan Cen Şakoğlu, ‘İletişimin Kaybolan Boyutları’ adlı sunumuyla önce akademiye katılanları seksenli, doksanlı yıllara götürdü. Teknoloji ile başlayan değişim süreci ile insanların birbirinden uzaklaşmasına dem vuran ve iletişimin o can alıcı noktalarının kaybolduğunun altını çizen Şakoğlu, bir buçuk metrekarelik asansörde bile birbirine selam vermekten imtina eden bir toplum haline dönüştüğümüzü aktardı. Sunumunun ardından Şakoğlu’na teşekkür belgesini BBP Eğitim ve Ar-Ge'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Tekin Orhan ve DP Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, hediyesini ise BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Kadın Kolları Başkanı Dürdane Kanlıkavak takdim etti.

ADNAN MENDERES’E VURGU

Ardından ‘Din Eğitimi ve İmam Hatip Okullarının Tarihi Serüveni’ ile ilgili yapan KİHMED Başkanı Sebahattin yamak, İmam Hatip Liseleri’nin Osmanlı döneminden günümüze ulaşmasına kada geçen süreci katılımcılara aktardı. Yamak, Adnan Menderes gibi değerli bir insan ve yol arkadaşlarının sayesinde İmam Hatip Liseleri’nin bugün olduğuna vurgu yaptı.  Yamak'a teşekkür belgesini BBP İl Sekreteri Niyazi Çakır ve BBP İl Yöneticisi Dilek Sert, hediyesini ise BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve BBP İl Yöneticisi Fatih Aktulun takdim etti. Tüm konuklar geleneksel hale gelen toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından çay içerek bol bol sohbet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.