Akan, 'Amacımız Çayırova'yı tanıtmak'

Spor 25.07.2019 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akan, 'Amacımız Çayırova'yı tanıtmak'

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) Başkanı Hasan Akan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) Başkanı Hasan Akan, beraberindeki başkan yardımcısı Muhsin Ateş ve yönetim kurulu üyeleri Bekir Bilgiç, Muhammed Nizamoğlu, Harun Yaşaroğlu, Metin Keskinoğlu ve Muhammet Güllüce ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette ÇESK Başkanı milli sporcu Hasan Akan, tüm branşlarda Çayırova’yı tanıtmak, milli takıma sporcu vermek ve sporu tüm bireylere sevdirmek için çalışacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sporun ve sporcunun her zamanda yanında olacaklarını belirterek, Belediyemiz Eğitim Spor Kulübünün tüm branşlarda başarılı sporcular yetiştireceğine inancının tam olduğunu söyledi. Çayırova’nın marka bir şehir olması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, ÇESK Başkanı Hasan Akan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.
Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) Başkanı Hasan Akan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) Başkanı Hasan Akan, beraberindeki başkan yardımcısı Muhsin Ateş ve yönetim kurulu üyeleri Bekir Bilgiç, Muhammed Nizamoğlu, Harun Yaşaroğlu, Metin Keskinoğlu ve Muhammet Güllüce ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette ÇESK Başkanı milli sporcu Hasan Akan, tüm branşlarda Çayırova’yı tanıtmak, milli takıma sporcu vermek ve sporu tüm bireylere sevdirmek için çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sporun ve sporcunun her zamanda yanında olacaklarını belirterek, Belediyemiz Eğitim Spor Kulübünün tüm branşlarda başarılı sporcular yetiştireceğine inancının tam olduğunu söyledi. Çayırova’nın marka bir şehir olması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, ÇESK Başkanı Hasan Akan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.