Akar’dan yeni yasama yılı mesajı

Kocaeli 01.10.2020 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akar’dan yeni yasama yılı mesajı

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yeni yasama yılının başlaması nedeni ile yayımladığı mesajında yeni yasama yılının çözüm yılı olmasını diledi. TBMM Genel Kurulu, dün korona virüs tedbirleri kapsamında yapılacak açılış programı ile başladı. TBMM Meclis İç Tüzüğü uyarınca 27'nci dönem 4'üncü yasama yılı açılış programı, dün saat 13.00'te TBMM Atatürk Anıtı'nda düzenlenecek törenle başladı. TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yeni yasama yılının başlaması nedeni ile bir mesaj yayımladı. Akar mesajında, “TBMM yeni yasama yılı çalışmalarına bugün başlıyor. Pandemi ile birlikte eğitimden, sanayiye, esnafımıza, sağlıkçılarımıza, çiftçilerimize, memurlarımıza, emeklilerimize toplumun tüm kesiminde yaşanan problemlerin biran önce çözümü için gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasını temenni ediyor, yeni yasama yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. 65 günlük aranın ardından açılacak olan Meclis’te de pandemi tedbirleri sıklaştırıldı. Giriş ve çıkışlarda kontroller artırıldı. Meclis personeli ve Meclis’te görev yapacak gazeteciler de açılış öncesi Koronavirüs testine tabi tutuldu.

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yeni yasama yılının başlaması nedeni ile yayımladığı mesajında yeni yasama yılının çözüm yılı olmasını diledi.

TBMM Genel Kurulu, dün korona virüs tedbirleri kapsamında yapılacak açılış programı ile başladı. TBMM Meclis İç Tüzüğü uyarınca 27'nci dönem 4'üncü yasama yılı açılış programı, dün saat 13.00'te TBMM Atatürk Anıtı'nda düzenlenecek törenle başladı. TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yeni yasama yılının başlaması nedeni ile bir mesaj yayımladı. Akar mesajında, “TBMM yeni yasama yılı çalışmalarına bugün başlıyor. Pandemi ile birlikte eğitimden, sanayiye, esnafımıza, sağlıkçılarımıza, çiftçilerimize, memurlarımıza, emeklilerimize toplumun tüm kesiminde yaşanan problemlerin biran önce çözümü için gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasını temenni ediyor, yeni yasama yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. 65 günlük aranın ardından açılacak olan Meclis’te de pandemi tedbirleri sıklaştırıldı. Giriş ve çıkışlarda kontroller artırıldı. Meclis personeli ve Meclis’te görev yapacak gazeteciler de açılış öncesi Koronavirüs testine tabi tutuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.