19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Akbulut: “Dilovası vatanına sahip çıktı”

Dilovası 12.01.2017 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akbulut: “Dilovası vatanına sahip çıktı”

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, terörden siyasete, bölgedeki gelişmelerden, Ülke’deki gelişmelere kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Öncelikli olarak son günlerde artan terör olaylarını değinen Akbulut, “birlik-beraberliğimizi güçlendirdi. Kürt kökenli kardeşlerimiz artık bayraklarına ve vatanlarına daha çok sahip çıkıyor” dedi. KÜRT KARDEŞLERİMİZ DEVLETİNİN YANINDA Dilovası’nda siyaset yapmanın, hatta yaşamanın özel olduğunu belirten Akbulut, Dilovası’na hizmet ediyor olmaktan duyduğu mutluluğun altını çizdi. Akbulut, büyük çoğunluğu Kürt kökenli vatandaşlardan oluşan Dilovası’nda 15 Temmuz sonrasını değerlendirirken şu ifadeleri kullandı; “15 Temmuz’da ki hain kalkışma sonrası, Dilovası, Kürt, Türk, Çerkez, Laz ayrımı yapmaksızın Vatanına sahip çıktı. Yaşadığımız o ihanet gecesi ve son günlerde patlayan bombalardan sonra Kürt kökenli vatandaşlarımızın daha çok vatanına ve bayrağına sahip çıktığını gözlüyoruz. Dilovası’nda HDP’nin ciddi bir oy potansiyeli ve sempatisi olduğunu biliriz ama son süreçte bu tamamen tersine döndü. Vatandaşlarımız, birlik-beraberlik noktasında atılan adımları daha değerli buluyor. Artan terör olaylarının ardından çok rahatlıkla söyleyebilirim ki, birlik-beraberliğimiz, kardeşliğimiz daha güçlü hale geldi.” dedi. KÖPRÜ’NÜN OLUMLU ETKİLERİNİ GÖRÜYORUZ Dilovası’nın hızla geliştiğini ve gelişmesini arttırarak sürdüreceğine inandığını ifade eden Akbulut, “Osmangazi Köprüsü İlçemize önem bir değer katmıştır. Sanayisi ile güçlü Dilovası’nın yakın zamanda yaşam alanı olarak da tercih edilen bir yer olacağına inanıyoruz. Dilovası’nda çöpün kaldırılması, Kömürcüler OSB’nin taşınması gibi çalışmalarımız var. Bu noktada ki gelişmeler, Dilovası’nın sosyal olarak ta gelişmesine katkı sunacaktır. Köprü’nün hizmete girmesi ile arsa ve konut fiyatlarının büyük oranda arttığını söyleyebiliriz. Bu yatırımlarla birlikte daha büyük kazanımların olacağını düşünüyoruz” dedi

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, terörden siyasete, bölgedeki gelişmelerden, Ülke’deki gelişmelere kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Öncelikli olarak son günlerde artan terör olaylarını değinen Akbulut, “birlik-beraberliğimizi güçlendirdi. Kürt kökenli kardeşlerimiz artık bayraklarına ve vatanlarına daha çok sahip çıkıyor” dedi.

KÜRT KARDEŞLERİMİZ DEVLETİNİN YANINDA

Dilovası’nda siyaset yapmanın, hatta yaşamanın özel olduğunu belirten Akbulut, Dilovası’na hizmet ediyor olmaktan duyduğu mutluluğun altını çizdi. Akbulut, büyük çoğunluğu Kürt kökenli vatandaşlardan oluşan Dilovası’nda 15 Temmuz sonrasını değerlendirirken şu ifadeleri kullandı; “15 Temmuz’da ki hain kalkışma sonrası, Dilovası, Kürt, Türk, Çerkez, Laz ayrımı yapmaksızın Vatanına sahip çıktı. Yaşadığımız o ihanet gecesi ve son günlerde patlayan bombalardan sonra Kürt kökenli vatandaşlarımızın daha çok vatanına ve bayrağına sahip çıktığını gözlüyoruz. Dilovası’nda HDP’nin ciddi bir oy potansiyeli ve sempatisi olduğunu biliriz ama son süreçte bu tamamen tersine döndü. Vatandaşlarımız, birlik-beraberlik noktasında atılan adımları daha değerli buluyor. Artan terör olaylarının ardından çok rahatlıkla söyleyebilirim ki, birlik-beraberliğimiz, kardeşliğimiz daha güçlü hale geldi.” dedi.

KÖPRÜ’NÜN OLUMLU ETKİLERİNİ GÖRÜYORUZ

Dilovası’nın hızla geliştiğini ve gelişmesini arttırarak sürdüreceğine inandığını ifade eden Akbulut, “Osmangazi Köprüsü İlçemize önem bir değer katmıştır. Sanayisi ile güçlü Dilovası’nın yakın zamanda yaşam alanı olarak da tercih edilen bir yer olacağına inanıyoruz. Dilovası’nda çöpün kaldırılması, Kömürcüler OSB’nin taşınması gibi çalışmalarımız var. Bu noktada ki gelişmeler, Dilovası’nın sosyal olarak ta gelişmesine katkı sunacaktır. Köprü’nün hizmete girmesi ile arsa ve konut fiyatlarının büyük oranda arttığını söyleyebiliriz. Bu yatırımlarla birlikte daha büyük kazanımların olacağını düşünüyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.