Akbulut Kuzu Cağ Kebap açıldı

Darıca 23.10.2016 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Akbulut Kuzu Cağ Kebap açıldı

AKBULUT ERZURUM KUZU CAĞ KEBAP SALONU, AŞIROĞLU CADDESİ’NDE HİZMETE GİRDİ

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu, dün açılış töreni düzenledi. Aşıroğlu Caddesi’nde hizmete giren yeni nezih mekan, kaliteli hizmeti ve enfes lezzetiyle Darıcalılar’ın damak tadına hitap edecek.     Bölgemizin tanınan ve sevilen esnaflarından Ümit Akbulut, Darıca’ya son derece nezih ve şık bir mekan daha kazandırdı. Osmangazi Mah. Aşıroğlu Cad.91/C Darıca/Kocaeli adresinde Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu’nu hizmete sokan Akbulut, Erzurum’un meşhur kuzu cağ kebabını farklı konseptiyle Darıcalılar’ın damak tadına sunacak. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak tüm ince ayrıntıları düşünen işletme sahibi Ümit Akbulut, kaliteli hizmeti ve enfes lezzetiyle Darıca’da kuşkusuz fark yaratacak.   ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI Dün gerçekleşen açılış törenine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, MAKTEKSER A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Nasıroğlu, Osmangazi mahalle muhtarı Kenan Demirbaş ile Darıca’nın önde gelen iş, siyasi, spor adamları ve dernek başkanları katıldı.   KARABACAK: GÜZEL VE ŞIK BİR MEKAN Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu’nun açılışına katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, açılış kurdelesini keserek yeni nezih mekanının Darıca’ya hayırlı olmasını diledi. Karabacak, ‘’Çok güzel ve şık bir mekan. Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu, Aşıroğlu Caddesi’ne hem hareket hem de renk katacak. Bu güzel mekanımızın Darıca’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin’’dedi.      
AKBULUT ERZURUM KUZU CAĞ KEBAP SALONU, AŞIROĞLU CADDESİ’NDE HİZMETE GİRDİ

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu, dün açılış töreni düzenledi. Aşıroğlu Caddesi’nde hizmete giren yeni nezih mekan, kaliteli hizmeti ve enfes lezzetiyle Darıcalılar’ın damak tadına hitap edecek.

 

 

Bölgemizin tanınan ve sevilen esnaflarından Ümit Akbulut, Darıca’ya son derece nezih ve şık bir mekan daha kazandırdı. Osmangazi Mah. Aşıroğlu Cad.91/C Darıca/Kocaeli adresinde Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu’nu hizmete sokan Akbulut, Erzurum’un meşhur kuzu cağ kebabını farklı konseptiyle Darıcalılar’ın damak tadına sunacak. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak tüm ince ayrıntıları düşünen işletme sahibi Ümit Akbulut, kaliteli hizmeti ve enfes lezzetiyle Darıca’da kuşkusuz fark yaratacak.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Dün gerçekleşen açılış törenine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, MAKTEKSER A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Nasıroğlu, Osmangazi mahalle muhtarı Kenan Demirbaş ile Darıca’nın önde gelen iş, siyasi, spor adamları ve dernek başkanları katıldı.

 

KARABACAK: GÜZEL VE ŞIK BİR MEKAN

Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu’nun açılışına katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, açılış kurdelesini keserek yeni nezih mekanının Darıca’ya hayırlı olmasını diledi. Karabacak, ‘’Çok güzel ve şık bir mekan. Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu, Aşıroğlu Caddesi’ne hem hareket hem de renk katacak. Bu güzel mekanımızın Darıca’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin’’dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.