19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Akbulut’tan Başkan Şayir’e destek!

Dilovası 29.04.2020 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akbulut’tan Başkan Şayir’e destek!

Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Covid-19 salgını dolayısı ile kumanya dağıtan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e destek olarak, “Belediye başkanımız göreve geldiği günden bu güne hep halktan yana bir politika izledi” dedi. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını dolayısı ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Ramazan ayı olması sebebi ile ‘Her Eve Gıda Paketi’ kampanyası başlatmıştı. Başkan Şayir’in ayrım yapmadan Dilovası’nın tamamına yaptığı yardımlar sosyal medyada da örnek gösterildi. Şayir’in kampanyasına AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı kumanya dağıtımına yardımcı olarak destek verdi. ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYIN AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, kadın ve gençlik kolları ile kumanya dağıtımına yardım etti. Akbulut, kumanya dağıtımının ardından bir açıklama yaparak, “Belediye başkanımız göreve geldiği günden bu güne hep halktan yana bir politika izledi. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışan belediye başkanımıza vatandaşlarımızda evde kalarak destek vermeli. Halkımızdan istediğimiz zorunlu olmadıkları sürece evlerinden dışarı çıkmasınlar. Biz onlar için varız. Her daim onların yanında olacağız. Evlerinde kalan vatandaşlarımıza ve kumanya dağıtımında destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Covid-19 salgını dolayısı ile kumanya dağıtan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e destek olarak, “Belediye başkanımız göreve geldiği günden bu güne hep halktan yana bir politika izledi” dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını dolayısı ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Ramazan ayı olması sebebi ile ‘Her Eve Gıda Paketi’ kampanyası başlatmıştı. Başkan Şayir’in ayrım yapmadan Dilovası’nın tamamına yaptığı yardımlar sosyal medyada da örnek gösterildi. Şayir’in kampanyasına AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı kumanya dağıtımına yardımcı olarak destek verdi.

ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYIN

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, kadın ve gençlik kolları ile kumanya dağıtımına yardım etti. Akbulut, kumanya dağıtımının ardından bir açıklama yaparak, “Belediye başkanımız göreve geldiği günden bu güne hep halktan yana bir politika izledi. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışan belediye başkanımıza vatandaşlarımızda evde kalarak destek vermeli. Halkımızdan istediğimiz zorunlu olmadıkları sürece evlerinden dışarı çıkmasınlar. Biz onlar için varız. Her daim onların yanında olacağız. Evlerinde kalan vatandaşlarımıza ve kumanya dağıtımında destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.