Akbulut ve Yıldırım’dan davet var

Siyaset 18.09.2020 - 22:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akbulut ve Yıldırım’dan davet var

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve AK Parti Dilovası İlçe Başkan Adayı İlhan Yıldırım, ilçe başkanlığının 5. olağan kongresine tüm delegeleri davet etti.  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un 3 dönem kuralına takılması üzerine tekrar ilçe başkanlığına aday gösterilmemişti. Akbulut’un dönem kuralına takılmasının ardından AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığına aday gösterilen İlhan Yıldırım geçtiğimiz gün adaylık açıklamasını ilçe başkanlığında bayram havasında gerçekleştirdi. Tüm delegeleri oy kullanmaya davet eden AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Cumartesi günü Dilovası’na yakışır şekilde en güzel kongremizi yapacağız. İlhan Yıldırım’ın çıktığı bu yolda muvaffak olacağına inanıyorum. Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştireceğimiz kongrede 416 delegemizi de oy kullanmaya davet ediyorum. İlhan başkanımıza tekrardan hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.  BELEDİYEMİZİN ARKASINDA OLACAĞIZ Genel merkez tarafından AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığına aday gösterilen İlhan Yıldırım da 416 delegenin tamamını oy kullanmaya davet ederek, “2002 yılında Dilovası bir beldeydi. Kurucu ilçe başkanı olarak bu görev nasip oldu. 6 sene Dilovası’na hizmet etmeye çalıştık. Girdiğimiz her seçimde Kocaeli’nin ve Türkiye’nin ortalamasının üzerinde oy almış teşkilatız. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ederim. Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz ilçe kongremize tüm delegelerimizi davet ediyorum. Cumartesiden sonra kuracağımız yönetim ile belediye başkanımızın her zaman arkasında olacağız” diye konuştu.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve AK Parti Dilovası İlçe Başkan Adayı İlhan Yıldırım, ilçe başkanlığının 5. olağan kongresine tüm delegeleri davet etti. 
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un 3 dönem kuralına takılması üzerine tekrar ilçe başkanlığına aday gösterilmemişti. Akbulut’un dönem kuralına takılmasının ardından AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığına aday gösterilen İlhan Yıldırım geçtiğimiz gün adaylık açıklamasını ilçe başkanlığında bayram havasında gerçekleştirdi. Tüm delegeleri oy kullanmaya davet eden AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Cumartesi günü Dilovası’na yakışır şekilde en güzel kongremizi yapacağız. İlhan Yıldırım’ın çıktığı bu yolda muvaffak olacağına inanıyorum. Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştireceğimiz kongrede 416 delegemizi de oy kullanmaya davet ediyorum. İlhan başkanımıza tekrardan hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. 


BELEDİYEMİZİN ARKASINDA OLACAĞIZ
Genel merkez tarafından AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığına aday gösterilen İlhan Yıldırım da 416 delegenin tamamını oy kullanmaya davet ederek, “2002 yılında Dilovası bir beldeydi. Kurucu ilçe başkanı olarak bu görev nasip oldu. 6 sene Dilovası’na hizmet etmeye çalıştık. Girdiğimiz her seçimde Kocaeli’nin ve Türkiye’nin ortalamasının üzerinde oy almış teşkilatız. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ederim. Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz ilçe kongremize tüm delegelerimizi davet ediyorum. Cumartesiden sonra kuracağımız yönetim ile belediye başkanımızın her zaman arkasında olacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.