Akıl almaz pişkinlik!

23.01.2015 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Akıl almaz pişkinlik!

Serbest kaldı, yine at eti satarken yakalandı

BURSA'da, çalınan atların kesilerek etlerinin lokantalara satılması ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, çıkartıldığı mahkemece denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılan Süleyman Ç. (44), dün akşam yine at eti olduğu sanılan eti satmak isterken suçüstü yakalandı. Polis, Süleyman Ç.'nin suç arkadaşı olan ve kaçan Yusuf Ç. (34) ile İbrahim A.'yı (47) arıyor. Merkez Yıldırım İlçesi'nde Hacıvat ile Vakıf Mahallesi'nde geçen pazar günü sahipleri tarafından otlatılmak üzere evlerinin yakınındaki araziye bırakılan 5 atın çalınıp, kesildikten sonra etlerinin kentin lüks semtlerindeki lokantalara satıldığı tesbit edildi. Bu soruşturmada gözaltına alınan Süleyman Ç., Ali V. (29), İsmail S. (34), kardeşi Ahmet S. (29), Rahmi Ç. (25) ile Yusuf S. (34) çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece, denetimli serbestlik yasasından yararlanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zanlıların sorgudaki ifadelerinin ardından Yıldırım İlçesi'nde kaçak olarak çalıştırılan soğuk hava deposuna baskın yapıldı. Depoda, 130 kilo et bulundu. Analiz edilmek üzere Bursa Gıda ve Yem Merkez Araştırma Enstitüsü'ne gönderilen bu etler ile zanlıların kilosu 5 TL'den sattıkları lokantadan alınan numunelerin at eti olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine etlerin imhasına karar verilirken, soğuk hava deposunu işleten kişiye ise toplam 23 bin 435 TL para cezası kesildi.YENİDEN YAKALANDIBursa'da dün akşam bir atın çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, plakası açıklanmayan ticari aracı Kestel ilçesinde takibe aldı. Araçta bulunan zanlılar, Süleyman Ç. ile buluşacakları Kestel Kavşağı'na gelip araçtan inince polisleri fark edip kaçtı. Bunun üzerine Süleyman Ç.'yi yakalayan polis, araçta yaptığı aramada at eti olduğu sanılan 93 kilo et ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan Süleyman Ç., suçunu kabul edip, "Ben daha önceden parasını alıp teslim edemediğim etler için at kesme olayına tekrar girdim. Fakat yakalandım" dedi.ADLIYEYE ÇIKARTILDIBursa'da çalınan atı kesip etini satmak istediği iddiasıyla yakalanan Suleyman Ç., bugün sorgulamasının ardından adliyeye sevkedildi. Polisler, Süleyman Ç.'nin yakalandığı gün giydiği üzerinde kan lekesi olan kıyafetleri de, o kanların ata ait olup olmadığının belirlenmesi için savcılığa teslim etti.
Serbest kaldı, yine at eti satarken yakalandı
BURSA'da, çalınan atların kesilerek etlerinin lokantalara satılması ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, çıkartıldığı mahkemece denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılan Süleyman Ç. (44), dün akşam yine at eti olduğu sanılan eti satmak isterken suçüstü yakalandı. Polis, Süleyman Ç.'nin suç arkadaşı olan ve kaçan Yusuf Ç. (34) ile İbrahim A.'yı (47) arıyor.

Merkez Yıldırım İlçesi'nde Hacıvat ile Vakıf Mahallesi'nde geçen pazar günü sahipleri tarafından otlatılmak üzere evlerinin yakınındaki araziye bırakılan 5 atın çalınıp, kesildikten sonra etlerinin kentin lüks semtlerindeki lokantalara satıldığı tesbit edildi. Bu soruşturmada gözaltına alınan Süleyman Ç., Ali V. (29), İsmail S. (34), kardeşi Ahmet S. (29), Rahmi Ç. (25) ile Yusuf S. (34) çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece, denetimli serbestlik yasasından yararlanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zanlıların sorgudaki ifadelerinin ardından Yıldırım İlçesi'nde kaçak olarak çalıştırılan soğuk hava deposuna baskın yapıldı. Depoda, 130 kilo et bulundu. Analiz edilmek üzere Bursa Gıda ve Yem Merkez Araştırma Enstitüsü'ne gönderilen bu etler ile zanlıların kilosu 5 TL'den sattıkları lokantadan alınan numunelerin at eti olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine etlerin imhasına karar verilirken, soğuk hava deposunu işleten kişiye ise toplam 23 bin 435 TL para cezası kesildi.

YENİDEN YAKALANDI

Bursa'da dün akşam bir atın çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, plakası açıklanmayan ticari aracı Kestel ilçesinde takibe aldı. Araçta bulunan zanlılar, Süleyman Ç. ile buluşacakları Kestel Kavşağı'na gelip araçtan inince polisleri fark edip kaçtı. Bunun üzerine Süleyman Ç.'yi yakalayan polis, araçta yaptığı aramada at eti olduğu sanılan 93 kilo et ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan Süleyman Ç., suçunu kabul edip, "Ben daha önceden parasını alıp teslim edemediğim etler için at kesme olayına tekrar girdim. Fakat yakalandım" dedi.

ADLIYEYE ÇIKARTILDI

Bursa'da çalınan atı kesip etini satmak istediği iddiasıyla yakalanan Suleyman Ç., bugün sorgulamasının ardından adliyeye sevkedildi. Polisler, Süleyman Ç.'nin yakalandığı gün giydiği üzerinde kan lekesi olan kıyafetleri de, o kanların ata ait olup olmadığının belirlenmesi için savcılığa teslim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.