AKMİS’TEN GAZETECİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Kocaeli 30.08.2016 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AKMİS’TEN GAZETECİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Akmis Grup ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti arasında indirim protokolü imzalandı. Protokole göre Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler Akmis Grup’un tüm imkanlarından faydalanabilecek.

  Türkiye’nin ve Kocaeli’nin en büyük turizm ve seyahat firmaları arasında bulunan Akmis Grup, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile indirim anlaşması yaptı. İzmit Yahya Kaptan’da bulunan Akmis Grup Merkez Binası’nda gerçekleşen protokol imza töreninde Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, TGF Yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, KOGACE başkan yardımcıları Hakan Süer, Recep Şeyhoğlu, Mevlüt Soysal, Levent Altun ve Erol Kaçmaz’da hazır bulundu. GÜROL: AKMİS KOCAELİ’NİN GURURU Gerçekleşen törende Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, "Gazetecilerin bu zor süreçte yanında olmak istedik. Cemiyet ve şirketimiz olarak kurumsal ortaklık protokolü imzalamak istedik. Gazeteciler, Akmis Grup’un bünyesinde bulunan tüm şirket kollarından indirimli faydalanması amacını taşıdık. Bu anlamda cemiyet yöneticilerine teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu. TGF Yönetim Kurulu üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’da Akmis Grup gibi büyük bir turizm ve seyahat firması ile protokol imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Gürol, "Akmis Seyehat Kocaeli’nin gururu olarak önemli hizmetler vermekte. Üyelerimize verilen destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. GAZETECİLERE BÜYÜK AVANTAJLAR Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp’in imzaladığı protokole göre, Akmis Grup bünyesinde hizmet veren Sabiha Gökçen Havaalanına transfer işlemlerinde cemiyet üyeleri ücretsiz faydalanacak. Diğer taraftan Heykel Turizm üzerinden uçak biletlerinde komisyon alınmayacak ve indirimler uygulanacak. VİP taşımacılıkta ve Havaalanı taşımacılığında da indirimler uygulanacak. Akmis Grup bünyesinde bulunan Lobby House Restoran ve Afon Güzellik Merkezi’nde de indirimler uygulanacak.
Akmis Grup ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti arasında indirim protokolü imzalandı. Protokole göre Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler Akmis Grup’un tüm imkanlarından faydalanabilecek.
 

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin en büyük turizm ve seyahat firmaları arasında bulunan Akmis Grup, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile indirim anlaşması yaptı. İzmit Yahya Kaptan’da bulunan Akmis Grup Merkez Binası’nda gerçekleşen protokol imza töreninde Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, TGF Yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, KOGACE başkan yardımcıları Hakan Süer, Recep Şeyhoğlu, Mevlüt Soysal, Levent Altun ve Erol Kaçmaz’da hazır bulundu.

GÜROL: AKMİS KOCAELİ’NİN GURURU
Gerçekleşen törende Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, "Gazetecilerin bu zor süreçte yanında olmak istedik. Cemiyet ve şirketimiz olarak kurumsal ortaklık protokolü imzalamak istedik. Gazeteciler, Akmis Grup’un bünyesinde bulunan tüm şirket kollarından indirimli faydalanması amacını taşıdık. Bu anlamda cemiyet yöneticilerine teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu. TGF Yönetim Kurulu üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’da Akmis Grup gibi büyük bir turizm ve seyahat firması ile protokol imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Gürol, "Akmis Seyehat Kocaeli’nin gururu olarak önemli hizmetler vermekte. Üyelerimize verilen destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

GAZETECİLERE BÜYÜK AVANTAJLAR
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp’in imzaladığı protokole göre, Akmis Grup bünyesinde hizmet veren Sabiha Gökçen Havaalanına transfer işlemlerinde cemiyet üyeleri ücretsiz faydalanacak. Diğer taraftan Heykel Turizm üzerinden uçak biletlerinde komisyon alınmayacak ve indirimler uygulanacak. VİP taşımacılıkta ve Havaalanı taşımacılığında da indirimler uygulanacak. Akmis Grup bünyesinde bulunan Lobby House Restoran ve Afon Güzellik Merkezi’nde de indirimler uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.