19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Akse Semt Meydanında Kafeterya Hizmete Açıldı

Gebze 15.05.2017 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akse Semt Meydanında Kafeterya Hizmete Açıldı

  Çayırova Belediyesi’nin  Akse Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ve hizmete açtığı Semt Meydanı içerisinde yer alan kafeteryayı da kullanıma açtı. Kendi bünyesinde işlettiği Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerin ardından kafeteryayı da kullanıma açan belediye, mahalleye meydan ve kafeterya ile birlikte yeni bir renk kazandırdı.   Haftanın 7 Günü Açık Çayırova Belediyesi Akse Mahallesi Sosyal Tesisleri adı altında hizmete açılan kafeterya vatandaşların güzel vakit geçirebilmesi adına değişik bir konsepte tasarlandı. Genci yaşlısı her kesime ve her yaşa hitap edecek nitelikte olan kafeteryada kahvaltı çeşitleri, fast food çeşitleri yer alıyor. Ayrıca açık ve kapalı oturma alanlarına sahip olan kafeterya haftanın 7 günü sabah 08.30 ile akşam 10.30 saatleri arasında hizmet veriyor.   Ramazan Ayında Sahura Kadar Açık Çayırova’nın en güzel meydanlarından birini Akse Mahallesi’ne kazandırdıklarını belirten ve meydan içerisindeki kafeteryayı hizmete açtıklarını söyleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, kafeteryanın her yaşa hitap ettiğini açıkladı. Güzel bir meydanın içerisinde modern bir kafeyi oluşturduklarını belirten Demirci, “Çayırova’mızın değişim ve dönüşümüne imza atacak projelerimiz bir bir hayat buluyor. Önceden atıl durumda bulunan ve şu anda modern bir meydana sahip olan Akse Mahallemiz birçok yatırıma da kavuştu. Tarihi camiisi ile farklı bir özelliğe sahip olan bu alanda yaptığımız yeniliklere kafeteryayı da ekledik. Belediye Sosyal Tesislerimiz bünyesinde açtığımız kafeterya Ramazan ayı boyunca da hizmet verecek. Şu anda sabah 08.30 ile akşam 10.30 saatleri arasında haftanın 7 günü hizmet veren kafeterya Ramazan’da iftar saatine yakın açılacak ve sahur vaktine kadar açık olacak.” dedi.    

 

Çayırova Belediyesi’nin  Akse Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ve hizmete açtığı Semt Meydanı içerisinde yer alan kafeteryayı da kullanıma açtı. Kendi bünyesinde işlettiği Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerin ardından kafeteryayı da kullanıma açan belediye, mahalleye meydan ve kafeterya ile birlikte yeni bir renk kazandırdı.

 

Haftanın 7 Günü Açık

Çayırova Belediyesi Akse Mahallesi Sosyal Tesisleri adı altında hizmete açılan kafeterya vatandaşların güzel vakit geçirebilmesi adına değişik bir konsepte tasarlandı. Genci yaşlısı her kesime ve her yaşa hitap edecek nitelikte olan kafeteryada kahvaltı çeşitleri, fast food çeşitleri yer alıyor. Ayrıca açık ve kapalı oturma alanlarına sahip olan kafeterya haftanın 7 günü sabah 08.30 ile akşam 10.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

 

Ramazan Ayında Sahura Kadar Açık

Çayırova’nın en güzel meydanlarından birini Akse Mahallesi’ne kazandırdıklarını belirten ve meydan içerisindeki kafeteryayı hizmete açtıklarını söyleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, kafeteryanın her yaşa hitap ettiğini açıkladı. Güzel bir meydanın içerisinde modern bir kafeyi oluşturduklarını belirten Demirci, “Çayırova’mızın değişim ve dönüşümüne imza atacak projelerimiz bir bir hayat buluyor. Önceden atıl durumda bulunan ve şu anda modern bir meydana sahip olan Akse Mahallemiz birçok yatırıma da kavuştu. Tarihi camiisi ile farklı bir özelliğe sahip olan bu alanda yaptığımız yeniliklere kafeteryayı da ekledik. Belediye Sosyal Tesislerimiz bünyesinde açtığımız kafeterya Ramazan ayı boyunca da hizmet verecek. Şu anda sabah 08.30 ile akşam 10.30 saatleri arasında haftanın 7 günü hizmet veren kafeterya Ramazan’da iftar saatine yakın açılacak ve sahur vaktine kadar açık olacak.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.