Akşener, bugün Kocaeli’de

Kocaeli 18.03.2017 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akşener, bugün Kocaeli’de

Eski İçişleri Bakanı Meral Akşener, Aydınlar Ocağı’nın konuğu olarak bugün ilimize geliyor.

DAVET ETTİLER Eski İçişleri Bakanı ve MHP eski milletvekili olan İzmitli Meral Akşener, Aydınlar Ocağı’nın konuğu olarak bugün ilimize gelecek. ‘Milli İradeye Saygı’ konulu konferansta konuşmak üzere ilimize gelecek olan Akşener’in konuşması için çok sayıda vatandaşın konferansa gelmesi bekleniyor. Bugün Fuar İçi Çağlayan Restaurant’ta saat 14.30’da başlayacak olan konferans için Aydınlar Ocağı, kentteki birçok kişiye davetiyelerini ulaştırdı. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez ve yönetimi dün de Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Recep Altıntip, ADD Kocaeli Şubesi eski Başkanı Taylan Katak, Alevi Kültür Dernekleri Kocaeli Şube Başkanı Birol Sağlam'ı ziyaret Akşener’in konferansına davet etti.
Eski İçişleri Bakanı Meral Akşener, Aydınlar Ocağı’nın konuğu olarak bugün ilimize geliyor.

DAVET ETTİLER

Eski İçişleri Bakanı ve MHP eski milletvekili olan İzmitli Meral Akşener, Aydınlar Ocağı’nın konuğu olarak bugün ilimize gelecek. ‘Milli İradeye Saygı’ konulu konferansta konuşmak üzere ilimize gelecek olan Akşener’in konuşması için çok sayıda vatandaşın konferansa gelmesi bekleniyor. Bugün Fuar İçi Çağlayan Restaurant’ta saat 14.30’da başlayacak olan konferans için Aydınlar Ocağı, kentteki birçok kişiye davetiyelerini ulaştırdı. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez ve yönetimi dün de Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Recep Altıntip, ADD Kocaeli Şubesi eski Başkanı Taylan Katak, Alevi Kültür Dernekleri Kocaeli Şube Başkanı Birol Sağlam'ı ziyaret Akşener’in konferansına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.