19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aksoy, Darıca’da gazi ve şehit ailelerini gezdi!

Darıca 24.07.2019 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aksoy, Darıca’da gazi ve şehit ailelerini gezdi!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Darıca’da gazi ve şehit ailelerini gezdi. Önce Gazi Piyade Uzman Çavuş Zakir Erdoğan’ı ziyaret eden Vali Aksoy ardından Şehit Kamu Personeli Mustafa Kılıç’ın ailesini ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy, Gazi Piyade Uzman Çavuş Zakir Erdoğan’ı ve Şehit Kamu Personeli Mustafa Kılıç’ın ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerde Vali Hüseyin Aksoy’a Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç eşlik etti. HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Vali Hüseyin Aksoy, 15.06.1994 tarihinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde ikmal malzeme temini esnasında yaralanarak Gazi olan Gazi Piyade Uzman Çavuş Zakir Erdoğan’ı ziyaret etti. Gazi Piyade Uzman Çavuş Zakir Erdoğan ile bir süre sohbet eden Vali Hüseyin Aksoy, Vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını belirterek, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirtti. Gazi Piyade Uzman Çavuş Zakir Erdoğan, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy ve beraberindekilere teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini  belirttiler.     KILIÇ’IN AİLESİ UNUTULMADI! Vali Hüseyin Aksoy, 18.01.1981 tarihinde İstanbul’da şahadet mertebesine ulaşan Şehit Kamu Personeli Mustafa Kılıç’ın ailesini de ziyaret etti. Ziyarette; şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Mustafa Kılıç ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirten Vali Aksoy, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Şehit Mehmet Kılıç’ın  ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy ve beraberindekilere teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler. Öte yandan ziyaret sonunda Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç şehit Kılıç için dua etti. 
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Darıca’da gazi ve şehit ailelerini gezdi. Önce Gazi Piyade Uzman Çavuş Zakir Erdoğan’ı ziyaret eden Vali Aksoy ardından Şehit Kamu Personeli Mustafa Kılıç’ın ailesini ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy, Gazi Piyade Uzman Çavuş Zakir Erdoğan’ı ve Şehit Kamu Personeli Mustafa Kılıç’ın ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerde Vali Hüseyin Aksoy’a Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç eşlik etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Vali Hüseyin Aksoy, 15.06.1994 tarihinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde ikmal malzeme temini esnasında yaralanarak Gazi olan Gazi Piyade Uzman Çavuş Zakir Erdoğan’ı ziyaret etti. Gazi Piyade Uzman Çavuş Zakir Erdoğan ile bir süre sohbet eden Vali Hüseyin Aksoy, Vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını belirterek, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirtti. Gazi Piyade Uzman Çavuş Zakir Erdoğan, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy ve beraberindekilere teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini  belirttiler.

 

 

KILIÇ’IN AİLESİ UNUTULMADI!

Vali Hüseyin Aksoy, 18.01.1981 tarihinde İstanbul’da şahadet mertebesine ulaşan Şehit Kamu Personeli Mustafa Kılıç’ın ailesini de ziyaret etti. Ziyarette; şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Mustafa Kılıç ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirten Vali Aksoy, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Şehit Mehmet Kılıç’ın  ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy ve beraberindekilere teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler. Öte yandan ziyaret sonunda Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç şehit Kılıç için dua etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.