19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aksoy plaket aldı

Gebze 05.09.2019 - 16:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aksoy plaket aldı

Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Türkiye Tanıtım Toplantısı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı’nın vatandaş odaklı hizmet dönüşümü projelerinden biri olan, Türkiye’nin Dijital Değeri sloganı ile İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ve ASELSAN'ın işbirliğiyle başlatılan ‘Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Türkiye Tanıtım Toplantısı’  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. İzmir’de gerçekleşen toplantıya; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve sisteme kayıtlı olan 39 ilin Vali ve Vali Vekilleri, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Engin Sarıibrahim, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanları, Bakanlık Bürokratları ve ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün ile ASELSAN yetkilileri katıldı. AKSOY PLAKET ALDI İçişleri Bakanlığı Nufüs ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Engin Sarıibrahim ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın konuşmalarından sonra sistemin tanıtım filmi izlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mekansal Adres Kayıt Sistemi hakkında yaptığı konuşmalarının ardından, Mekansal Adres Kayıt Sistemi projesi kapsamında sisteme kayıtlı olan ve toplantıya katılan illerin Valilerine ve Vali Aksoy’a plaket verdi. Çekilen aile fotoğrafı ile program son buldu.

Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Türkiye Tanıtım Toplantısı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı’nın vatandaş odaklı hizmet dönüşümü projelerinden biri olan, Türkiye’nin Dijital Değeri sloganı ile İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ve ASELSAN'ın işbirliğiyle başlatılan ‘Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Türkiye Tanıtım Toplantısı’  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. İzmir’de gerçekleşen toplantıya; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve sisteme kayıtlı olan 39 ilin Vali ve Vali Vekilleri, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Engin Sarıibrahim, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanları, Bakanlık Bürokratları ve ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün ile ASELSAN yetkilileri katıldı.

AKSOY PLAKET ALDI

İçişleri Bakanlığı Nufüs ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Engin Sarıibrahim ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın konuşmalarından sonra sistemin tanıtım filmi izlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mekansal Adres Kayıt Sistemi hakkında yaptığı konuşmalarının ardından, Mekansal Adres Kayıt Sistemi projesi kapsamında sisteme kayıtlı olan ve toplantıya katılan illerin Valilerine ve Vali Aksoy’a plaket verdi. Çekilen aile fotoğrafı ile program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.