Aksoy ve Çiler İmzaladı

Gebze 16.08.2017 - 22:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aksoy ve Çiler İmzaladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapımı devam eden Gebze Kirazpınar TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin teknolojik alt yapı desteği sağlanmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret Odası ve Logo Teknoloji ve Yatırım A.Ş. arasında düzenlenen donatım işbirliği protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Valilik makam toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Vali Yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Hasan Gözen, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, LOGO Teknoloji ve Yatırım A.Ş. Sahibi Mehmet Tuğrul Tekbulut ile Eşi Leyla Tekbulut katıldılar.   İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, LOGO Teknoloji ve Yatırım A.Ş. Sahibi Mehmet Tuğrul Tekbulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan’ın yaptığı teşekkür konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “Eğitimde nitelikli eleman büyük önem taşıyor. İnsanlarımız okulu bitirdikten sonra iş bulmakta zorlanıyor. Onları nitelikli eleman ve meslek sahibi hale getirdiğimizde daha rahat iş bulma imkanları ortaya çıkıyor. Gerek üniversitelerimizde gerek milli eğitim müdürlüğümüzün okullarında, meslek liselerimizde iş dünyamızın ihtiyaç duyduğu nitelikli personelin yetiştirilmesi konusunda çalışmalarımızı daha artan bir düzeyde sürdürmeye devam edeceğiz. Nitelikli elemanların yetiştirilmesi bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kocaeli, Türkiye’nin ilk Bilişim Vadisine sahip kentlerden birisidir. Burada çalışacak elemanların yetiştirilmesi açısından bir Bilişim Lisesine ihtiyaç vardı. Ben sizlere ve sizlerin şahsında bütün yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum. Eğitime sunulan her katkı çok daha büyük bir fayda sağlayarak karşımıza çıkacaktır. Bu anlamda eğitime katkı sunan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllar içerisinde 2019 yılının sonu itibariyle tekli öğretime geçme gibi bir planlama içerisindeyiz. Bunun için de yeni dersliklere ihtiyacımız olacak. Bu anlamda da hayırseverlerimizi yeni okul yapma konusunda da beklediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.” diyen Vali emeği geçen herkese teşekkür etti.   Konuşmaların ardından Gebze Kirazpınar TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin  donatım işbirliği protokolü hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapımı devam eden Gebze Kirazpınar TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin teknolojik alt yapı desteği sağlanmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret Odası ve Logo Teknoloji ve Yatırım A.Ş. arasında düzenlenen donatım işbirliği protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi.
Valilik makam toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Vali Yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Hasan Gözen, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, LOGO Teknoloji ve Yatırım A.Ş. Sahibi Mehmet Tuğrul Tekbulut ile Eşi Leyla Tekbulut katıldılar.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, LOGO Teknoloji ve Yatırım A.Ş. Sahibi Mehmet Tuğrul Tekbulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan’ın yaptığı teşekkür konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “Eğitimde nitelikli eleman büyük önem taşıyor. İnsanlarımız okulu bitirdikten sonra iş bulmakta zorlanıyor. Onları nitelikli eleman ve meslek sahibi hale getirdiğimizde daha rahat iş bulma imkanları ortaya çıkıyor. Gerek üniversitelerimizde gerek milli eğitim müdürlüğümüzün okullarında, meslek liselerimizde iş dünyamızın ihtiyaç duyduğu nitelikli personelin yetiştirilmesi konusunda çalışmalarımızı daha artan bir düzeyde sürdürmeye devam edeceğiz. Nitelikli elemanların yetiştirilmesi bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kocaeli, Türkiye’nin ilk Bilişim Vadisine sahip kentlerden birisidir. Burada çalışacak elemanların yetiştirilmesi açısından bir Bilişim Lisesine ihtiyaç vardı. Ben sizlere ve sizlerin şahsında bütün yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum. Eğitime sunulan her katkı çok daha büyük bir fayda sağlayarak karşımıza çıkacaktır. Bu anlamda eğitime katkı sunan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllar içerisinde 2019 yılının sonu itibariyle tekli öğretime geçme gibi bir planlama içerisindeyiz. Bunun için de yeni dersliklere ihtiyacımız olacak. Bu anlamda da hayırseverlerimizi yeni okul yapma konusunda da beklediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.” diyen Vali emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Konuşmaların ardından Gebze Kirazpınar TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin  donatım işbirliği protokolü hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.