19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aksu; “Kudüs için ayağa kalk”

Siyaset 06.02.2020 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aksu; “Kudüs için ayağa kalk”

Saadet Partisi, 9 Şubat Pazar günü saat 14:00’te Yenikapı Meydanı’nda “Büyük Kudüs” mitingi düzenliyor. ABD Başkanı Donald Trump, bir süre önce Kudüs başta olmakla Filistin topraklarının büyük kısmının işgalini resmileştiren sözde Yüzyılın Anlaşmasını açıklamıştı. Saadet Partisi ise bu siyonist planı protesto etmek ve Filistinli Müslümanlara destek vermek için 9 Şubat Pazar günü saat 14:00’te Yenikapı Meydanı’nda Büyük Kudüs Mitingi gerçekleştireceğini duyurmuştu. Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu şunları ifade etti. AKSU; MESELE KUDÜS "Bir devlet toprağıyla bellidir, sınırları ve başkenti vardır. Hayali ve toprağı olmayan bir ülke kuruyorlar. Bizim buna razı olmamız mümkün değil. Kudüs İslam alemi için kırmızı çizgilerinde üstündedir. Başta Türkiye olmak üzere halklar nezdinde İslam aleminin bakış açısı budur. Kudüs için hassasiyet taşıyan herkesi bu mitinge davet ediyoruz. Bugün Kudüs için ayağa kalkmazsak yarın tüm İslam alemi için geç kalınmış olacaktır. Bu miting bu açıdan çok önem arz etmektedir. İslam aleminin üzerinde planları olanlara Kudüs için birlik ve beraberliğimizi göstermeliyiz’’ dedi. Aksu son olarak miting günü olan Pazar günü saat 12:00 Da Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığımızın önünden araçlar kalkacaktır tüm halkımız davetlidir dedi.

Saadet Partisi, 9 Şubat Pazar günü saat 14:00’te Yenikapı Meydanı’nda “Büyük Kudüs” mitingi düzenliyor. ABD Başkanı Donald Trump, bir süre önce Kudüs başta olmakla Filistin topraklarının büyük kısmının işgalini resmileştiren sözde Yüzyılın Anlaşmasını açıklamıştı. Saadet Partisi ise bu siyonist planı protesto etmek ve Filistinli Müslümanlara destek vermek için 9 Şubat Pazar günü saat 14:00’te Yenikapı Meydanı’nda Büyük Kudüs Mitingi gerçekleştireceğini duyurmuştu. Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu şunları ifade etti.

AKSU; MESELE KUDÜS

"Bir devlet toprağıyla bellidir, sınırları ve başkenti vardır. Hayali ve toprağı olmayan bir ülke kuruyorlar. Bizim buna razı olmamız mümkün değil. Kudüs İslam alemi için kırmızı çizgilerinde üstündedir. Başta Türkiye olmak üzere halklar nezdinde İslam aleminin bakış açısı budur. Kudüs için hassasiyet taşıyan herkesi bu mitinge davet ediyoruz. Bugün Kudüs için ayağa kalkmazsak yarın tüm İslam alemi için geç kalınmış olacaktır. Bu miting bu açıdan çok önem arz etmektedir. İslam aleminin üzerinde planları olanlara Kudüs için birlik ve beraberliğimizi göstermeliyiz’’ dedi. Aksu son olarak miting günü olan Pazar günü saat 12:00 Da Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığımızın önünden araçlar kalkacaktır tüm halkımız davetlidir dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.