19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aksu Kutsal Topraklarda!

Çayırova 17.01.2018 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aksu Kutsal Topraklarda!

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, umre ziyareti için kutsal topraklara hareket etti.

Başkan Aksu, ve beraberindeki arkadaş gurubuyla birlikte dün Sabiha gökçen havalimanı dış hatlar terminalinden kutsal topraklara hareket etti. Başkan Aksu’nun umre ziyareti yaklaşık on gün sürecek. Daha önce iki kere umre ve Kudüs ziyaretleri yaptığını belirten Aksu, “Allah nasip etti ve tekrar umre ziyareti için yola çıktık. Daha önce de umre ziyareti yapmış olmamıza rağmen aynı heyecanı tekrar hmenin mutluluğunu yaşıyoruz. HELALLİK BEKLİYORUZ Dualarımız başta ilçemiz ve ülkemiz, İslam coğrafyası ve tüm insanlığın huzur ve kurtuluşu için olacaktır. Allah birliğimizi daim ve kaim eylesin. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet versin. Allah tüm ibadetlerimizi kabul ve makbul buyursun. Muhakkak görüşüp helalleşemediğimiz kardeşlerimiz büyüklerimiz olmuştur. Bu vesileyle buradan, varsa herkese hakkımız helal olsun diyoruz ve sizlerden de helallik bekliyoruz. Allaha emanet olun.” dedi. 
Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, umre ziyareti için kutsal topraklara hareket etti.

Başkan Aksu, ve beraberindeki arkadaş gurubuyla birlikte dün Sabiha gökçen havalimanı dış hatlar terminalinden kutsal topraklara hareket etti. Başkan Aksu’nun umre ziyareti yaklaşık on gün sürecek. Daha önce iki kere umre ve Kudüs ziyaretleri yaptığını belirten Aksu, “Allah nasip etti ve tekrar umre ziyareti için yola çıktık. Daha önce de umre ziyareti yapmış olmamıza rağmen aynı heyecanı tekrar hmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

HELALLİK BEKLİYORUZ

Dualarımız başta ilçemiz ve ülkemiz, İslam coğrafyası ve tüm insanlığın huzur ve kurtuluşu için olacaktır. Allah birliğimizi daim ve kaim eylesin. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet versin. Allah tüm ibadetlerimizi kabul ve makbul buyursun. Muhakkak görüşüp helalleşemediğimiz kardeşlerimiz büyüklerimiz olmuştur. Bu vesileyle buradan, varsa herkese hakkımız helal olsun diyoruz ve sizlerden de helallik bekliyoruz. Allaha emanet olun.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.