AKSU ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çayırova 09.03.2017 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AKSU ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, rutin olarak yaptığı dernek ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Önceki gün Çayırova Kastamonulular derneğini ziyaret eden Aksu’ya meclis üyeleri Zeki Özçelik, Ali Uçar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Battal Öztürk, Gültekin Aktaş, Mustafa Ballı, Erdal Durdağ ve Yusuf Ecevit eşlik etti.

  DERNEKLER FESTİVALDE BULUŞUYOR Saadet Partisi’ni dernek lokalinde kabul eden dernek başkanı Erdal Önemli, siyasi partilerin derneklerle daha sık bir araya gelmesi gerektiğini, bölgemiz insanları için daha faydalı hizmetler yapmak için bunun önemli olduğunu belirtti. Önemli, açıklamalarını şöyle sürdürdü. Saadet Partisi olarak Kastamonulular derneğini sık sık ziyaret etmenizden dolayı memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz 20 yıldır Kastamonulular Derneği olarak bölgemizle barışık ve halkımızın dertleriyle ilgilenen, birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde kardeşlik bağını güçlendirmek için gayret gösteren bir derneğiz. Bundan sonrada bu ilke üzerine çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi. Saadet Partisi İlçe başkanı Yusuf Aksu ve heyetine ziyaretleri için teşekkürlerini sunan Önemli, son olarak şunu söyledi. Mart ayının sonuna doğru Kastamonu, Ordu, Artvin ve Trabzon il derneklerinin katılımıyla Çayırova da 1 hafta sürecek hamsi şenliği, konserler ve yöresel stantların açılacağı bir festival çalışması yapacağız. Tarih ve yer konusu netleştiğinde gerekli duyuruları Çayırova halkına yapacağız dedi.   AKSU’DAN STK DEĞERLENDİRMESİ Ziyarette konuşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu şunları ifade etti. ‘’Öncelikle sizi ve yönetiminizi tebrik ediyorum. Uzun yıllardır Kastamonulular Derneği olarak yapmış olduğunuz çalışmalarla ilçemize önemli katkılarda bulundunuz. Saadet Partisi olarak bizlerde yaşadığımız ilçemizin ve halkımızın kaliteli hizmet almasını ve gelecek nesillere daha iyi bir yaşam alanı bırakılması için çalışıyoruz. Sizler STK‘lar olarak halkın kanaat önderlerisiniz ve vatandaşları bir çatı altında buluşturan kuruluşlarsınız. Bunun için bu dernek ziyaretlerini yapıyoruz ve sizinle fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarımızı buna göre şekillendiriyoruz’’ dedi. Halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi için birlikte hareket etmek zorundayız diyen Aksu,  bu makamlar hizmet makamlarıdır ve dolayısıyla kişiler geçici fakat hizmetler kalıcıdır’’ dedi. Aksu son olarak Kastamonulular dernek başkanı Erdal Önemli ve dernek yöneticilerine, tanışma ve nezaket amacı ile derneğinize geldik ve güler yüzle bizi karşıladınız misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum’’ dedi.
Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, rutin olarak yaptığı dernek ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Önceki gün Çayırova Kastamonulular derneğini ziyaret eden Aksu’ya meclis üyeleri Zeki Özçelik, Ali Uçar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Battal Öztürk, Gültekin Aktaş, Mustafa Ballı, Erdal Durdağ ve Yusuf Ecevit eşlik etti.

 

DERNEKLER FESTİVALDE BULUŞUYOR

Saadet Partisi’ni dernek lokalinde kabul eden dernek başkanı Erdal Önemli, siyasi partilerin derneklerle daha sık bir araya gelmesi gerektiğini, bölgemiz insanları için daha faydalı hizmetler yapmak için bunun önemli olduğunu belirtti. Önemli, açıklamalarını şöyle sürdürdü. Saadet Partisi olarak Kastamonulular derneğini sık sık ziyaret etmenizden dolayı memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz 20 yıldır Kastamonulular Derneği olarak bölgemizle barışık ve halkımızın dertleriyle ilgilenen, birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde kardeşlik bağını güçlendirmek için gayret gösteren bir derneğiz. Bundan sonrada bu ilke üzerine çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi. Saadet Partisi İlçe başkanı Yusuf Aksu ve heyetine ziyaretleri için teşekkürlerini sunan Önemli, son olarak şunu söyledi. Mart ayının sonuna doğru Kastamonu, Ordu, Artvin ve Trabzon il derneklerinin katılımıyla Çayırova da 1 hafta sürecek hamsi şenliği, konserler ve yöresel stantların açılacağı bir festival çalışması yapacağız. Tarih ve yer konusu netleştiğinde gerekli duyuruları Çayırova halkına yapacağız dedi.

 

AKSU’DAN STK DEĞERLENDİRMESİ

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu şunları ifade etti. ‘’Öncelikle sizi ve yönetiminizi tebrik ediyorum. Uzun yıllardır Kastamonulular Derneği olarak yapmış olduğunuz çalışmalarla ilçemize önemli katkılarda bulundunuz. Saadet Partisi olarak bizlerde yaşadığımız ilçemizin ve halkımızın kaliteli hizmet almasını ve gelecek nesillere daha iyi bir yaşam alanı bırakılması için çalışıyoruz. Sizler STK‘lar olarak halkın kanaat önderlerisiniz ve vatandaşları bir çatı altında buluşturan kuruluşlarsınız. Bunun için bu dernek ziyaretlerini yapıyoruz ve sizinle fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarımızı buna göre şekillendiriyoruz’’ dedi. Halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi için birlikte hareket etmek zorundayız diyen Aksu,  bu makamlar hizmet makamlarıdır ve dolayısıyla kişiler geçici fakat hizmetler kalıcıdır’’ dedi. Aksu son olarak Kastamonulular dernek başkanı Erdal Önemli ve dernek yöneticilerine, tanışma ve nezaket amacı ile derneğinize geldik ve güler yüzle bizi karşıladınız misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.