19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aktaş, “Biz erken seçime hazırız”

Siyaset 28.05.2020 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aktaş, “Biz erken seçime hazırız”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, bazı çevrelerce dile getirilen erken seçim söylentilerini gazetemize değerlendirdi. İktidarın ülkeyi hiçbir anlamda yönetemediğini dile getiren Başkan Aktaş, “Çöpten ekmek toplayan vatandaşlarımız var. Bu tabloda elbette erken seçim olmalıdır, ülkenin değişime ihtiyacı var” dedi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, bazı çevrelerce dile getirilen erken seçim söylentilerini gazetemize değerlendirdi. Mevcut iktidarın ülkeyi hiçbir anlamda yönetemediğini kaydeden Başkan Aktaş, “Ekonomik olarak ülkenin tablosu ortada. İşsizlik gibi birçok sıkıntı var. Kovid-19 salgını döneminde vatandaşına maskeyi dağıtamayan bir iktidar söz konusu. Çöpten ekmek toplayan vatandaşlarımız var. Bu tabloda elbette erken seçim olmalıdır, ülkenin değişime ihtiyacı var” ifadesini kullandı. ERDOĞAN ŞU AN SEÇİM İSTEMEZ Başkan Gökhan Aktaş sözlerinin devamında “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm kadrolarımızla seçime hazırız. Ülkeyi yönetmeye talibiz. Ancak benim bu konudaki düşüncem Recep Tayyip Erdoğan gibi bir kimlik şu süreçte herhangi bir seçime gitmez. Oy kaybedeceğini ön görecektir, diye tahmin ediyorum. Bu konudaki kişisel düşüncem bu şekilde” yorumunu yaptı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, bazı çevrelerce dile getirilen erken seçim söylentilerini gazetemize değerlendirdi. İktidarın ülkeyi hiçbir anlamda yönetemediğini dile getiren Başkan Aktaş, “Çöpten ekmek toplayan vatandaşlarımız var. Bu tabloda elbette erken seçim olmalıdır, ülkenin değişime ihtiyacı var” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, bazı çevrelerce dile getirilen erken seçim söylentilerini gazetemize değerlendirdi. Mevcut iktidarın ülkeyi hiçbir anlamda yönetemediğini kaydeden Başkan Aktaş, “Ekonomik olarak ülkenin tablosu ortada. İşsizlik gibi birçok sıkıntı var. Kovid-19 salgını döneminde vatandaşına maskeyi dağıtamayan bir iktidar söz konusu. Çöpten ekmek toplayan vatandaşlarımız var. Bu tabloda elbette erken seçim olmalıdır, ülkenin değişime ihtiyacı var” ifadesini kullandı.

ERDOĞAN ŞU AN SEÇİM İSTEMEZ

Başkan Gökhan Aktaş sözlerinin devamında “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm kadrolarımızla seçime hazırız. Ülkeyi yönetmeye talibiz. Ancak benim bu konudaki düşüncem Recep Tayyip Erdoğan gibi bir kimlik şu süreçte herhangi bir seçime gitmez. Oy kaybedeceğini ön görecektir, diye tahmin ediyorum. Bu konudaki kişisel düşüncem bu şekilde” yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.