19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Albayrak Dünya Evine Girdi

Gebze 08.08.2017 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Albayrak Dünya Evine Girdi

Gazete Ulus’un Haber Müdürü Muhammed Hak Resul Albayrak bu hafta sonu gerçekleştirilen rüya gibi düğün töreni ile dünya evine girdi.

Gazete Ulus’un Haber Müdürü Muhammed Hak Resul Albayrak bu hafta sonu gerçekleştirilen rüya gibi düğün töreni ile dünya evine girdi. Ümmühan ve Hüseyin Özer çiftinin dünya güzeli kızı Zerrin Özer ile hayatını birleştiren Gazete Ulus’un Haber Müdürü Muhammed Hak Resul Albayrak’ın düğün törenine protokol akın etti. Çayırova Kuştepe Mesire Alanı’nda Pazar günü gerçekleşen düğün törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve yönetimi, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, Kocaeli Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Fatih Pala, Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, Kocaeli Karabüklüler Dernek Başkanı Bahri Kökçü, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, Albayrak ve Özer ailelerinin yakınları ile çok sayıda davetli katıldı. NİKÂHLARINI KÖŞKER KIYDI Genç çiftin düğün töreninde ise nikâhlarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker kıyarken, çiftin nikâhlarına ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir şahitlik etti. Gerçekleştirilen nikâhın ardından genç çifti ilk olarak Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, Kocaeli Karabüklüler Dernek Başkanı Bahri Kökçü, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen tebrik etti.
Gazete Ulus’un Haber Müdürü Muhammed Hak Resul Albayrak bu hafta sonu gerçekleştirilen rüya gibi düğün töreni ile dünya evine girdi.

Gazete Ulus’un Haber Müdürü Muhammed Hak Resul Albayrak bu hafta sonu gerçekleştirilen rüya gibi düğün töreni ile dünya evine girdi. Ümmühan ve Hüseyin Özer çiftinin dünya güzeli kızı Zerrin Özer ile hayatını birleştiren Gazete Ulus’un Haber Müdürü Muhammed Hak Resul Albayrak’ın düğün törenine protokol akın etti. Çayırova Kuştepe Mesire Alanı’nda Pazar günü gerçekleşen düğün törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve yönetimi, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, Kocaeli Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Fatih Pala, Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, Kocaeli Karabüklüler Dernek Başkanı Bahri Kökçü, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, Albayrak ve Özer ailelerinin yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

NİKÂHLARINI KÖŞKER KIYDI

Genç çiftin düğün töreninde ise nikâhlarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker kıyarken, çiftin nikâhlarına ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir şahitlik etti. Gerçekleştirilen nikâhın ardından genç çifti ilk olarak Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, Kocaeli Karabüklüler Dernek Başkanı Bahri Kökçü, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.