Alçak ve namussuz herifler(!)

Kocaeli 19.09.2020 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Alçak ve namussuz herifler(!)

BAŞKAN BÜYÜKAKIN YUNANİSTAN BASININI TOPA TUTTU!

Dilovası AK Parti 5. Olağan Kongresinde katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçtiğimiz günlerde yunan medyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içerikli bir haber yapılmasını eleştirdi. Dilovası AK Parti 5. Olağan kongresine katılan Tahir Büyükakın, yunan medyasında çıkan haberlere yönelik eleştirilerde bulundu. Konuya ilişkin konuşan Başkan Büyükakın “Bir yunan gazetesi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a manşette küfürlü başlık atacak kadar haddini aştı. Biz en zor zamanımızda sizi denize dökmeyi bildik. Alçak herifler, namussuz herifler biz Cumhurbaşkanımızı bu ülkenin liderini size yedirmeyiz ve bu sefer denize dökmekle de kalmayız” diyerek Türkiye Cumhuriyeti Liderinin böyle bir hakarete maruz kalmasını sert sözlerle eleştirdi. BÜYÜKAKIN “MEMLEKET DÖNÜM NOKTASINDA YORGANCI KAVGASI YAPMAYIN” Ülke içinde birlik beraberlik olması gerektiğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızı kimseye yedirmeyiz. Kendi nefislerinin pesine düşüp Sayın Cumhurbaşkanımıza kusur bulmaya kalkan ona kusur bulmaya çalışan, pazara kadar değil mezara kadar diyen, en ufak menfaati zarar gördüğünde yolunu şaşıran kendi hevesinin peşinde olanlara da seslenmek istiyorum. Dertleri belli kimsenin oyun oynaşla zaman kaybedecek vakti yok gözlerini açın. Mesele koltuk değil.” Yorgan gider kavga biter” bakın bu memleket elden gider. Biz beka meselesi dediğimizde herkes tiye aldı çünkü aynı düşünüyorlar buna müsaade etme hakkımız yok çocukluk yapamayız. Bizim bu millete, evlatlarımıza bunu yaşatmaya hakkımız yok. Kimsenin bu kutlu davaya zarar vermeye hakkı yok. Ben bir kez daha bu dava için yüreği bir olmuş kardeşlerimizi kutluyorum. İnşallah inandığımız yolda hep beraber devam edeceğiz. Bu dava için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz ve liderimizi onlara yedirmeyeceğiz. Memleket dönüm noktasında yorgancı kavgası yapmayın” ifadelerini kullanarak, hiç kimsenin menfaati için hareket etmemesi, memleket için birlik beraberlik mücadelesi göstermesi gerektiğinin altını çizdi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN YUNANİSTAN BASININI TOPA TUTTU!

Dilovası AK Parti 5. Olağan Kongresinde katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçtiğimiz günlerde yunan medyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içerikli bir haber yapılmasını eleştirdi.

Dilovası AK Parti 5. Olağan kongresine katılan Tahir Büyükakın, yunan medyasında çıkan haberlere yönelik eleştirilerde bulundu. Konuya ilişkin konuşan Başkan Büyükakın “Bir yunan gazetesi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a manşette küfürlü başlık atacak kadar haddini aştı. Biz en zor zamanımızda sizi denize dökmeyi bildik. Alçak herifler, namussuz herifler biz Cumhurbaşkanımızı bu ülkenin liderini size yedirmeyiz ve bu sefer denize dökmekle de kalmayız” diyerek Türkiye Cumhuriyeti Liderinin böyle bir hakarete maruz kalmasını sert sözlerle eleştirdi.

BÜYÜKAKIN “MEMLEKET DÖNÜM NOKTASINDA YORGANCI KAVGASI YAPMAYIN”

Ülke içinde birlik beraberlik olması gerektiğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızı kimseye yedirmeyiz. Kendi nefislerinin pesine düşüp Sayın Cumhurbaşkanımıza kusur bulmaya kalkan ona kusur bulmaya çalışan, pazara kadar değil mezara kadar diyen, en ufak menfaati zarar gördüğünde yolunu şaşıran kendi hevesinin peşinde olanlara da seslenmek istiyorum. Dertleri belli kimsenin oyun oynaşla zaman kaybedecek vakti yok gözlerini açın. Mesele koltuk değil.” Yorgan gider kavga biter” bakın bu memleket elden gider. Biz beka meselesi dediğimizde herkes tiye aldı çünkü aynı düşünüyorlar buna müsaade etme hakkımız yok çocukluk yapamayız. Bizim bu millete, evlatlarımıza bunu yaşatmaya hakkımız yok. Kimsenin bu kutlu davaya zarar vermeye hakkı yok. Ben bir kez daha bu dava için yüreği bir olmuş kardeşlerimizi kutluyorum. İnşallah inandığımız yolda hep beraber devam edeceğiz. Bu dava için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz ve liderimizi onlara yedirmeyeceğiz. Memleket dönüm noktasında yorgancı kavgası yapmayın” ifadelerini kullanarak, hiç kimsenin menfaati için hareket etmemesi, memleket için birlik beraberlik mücadelesi göstermesi gerektiğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.