Aldemir’e Çayırova CHP’den ziyaret

Siyaset 22.09.2020 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aldemir’e Çayırova CHP’den ziyaret

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek göreve yeni atanan Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve ilçe kadın kollar başkanı, Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’i ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Çayırova hakkında sohbet ve istişare edilen ziyarette Başkan Soyluçiçek, “İlçemizin huzur ve güven ortamı bulmasında şüphesiz ki Emniyet Teşkilatımızın önemi son derece büyük. Özellikle içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte tedbirlerin alınması için mesai harcayan bütün emniyet personeline teşekkür ediyorum. İlçemize yeni atanan Müdürümüze de hayırlı olsun diyorum” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek göreve yeni atanan Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve ilçe kadın kollar başkanı, Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’i ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Çayırova hakkında sohbet ve istişare edilen ziyarette Başkan Soyluçiçek, “İlçemizin huzur ve güven ortamı bulmasında şüphesiz ki Emniyet Teşkilatımızın önemi son derece büyük. Özellikle içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte tedbirlerin alınması için mesai harcayan bütün emniyet personeline teşekkür ediyorum. İlçemize yeni atanan Müdürümüze de hayırlı olsun diyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.