Alkışı hak ettiniz çocuklar!

Spor 04.12.2020 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Alkışı hak ettiniz çocuklar!

Çift kulvarda şaha kalan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, son 7 resmi maçta 6 galibiyete imza atarak müthiş bir çıkış yakaladı. 1 ay öncesi ile siyah ve beyaz kadar farklı bir görüntü çizen sarı yeşilliler, takım halindeki mücadelesinin karşılığını önemli galibiyetler ile aldı. Darıca Gençlerbirliği A.Ş küllerinden doğdu. Lig ve kupada yoluna dolu dizgin devam eden sarı yeşilli ekibimiz, aldığı sonuçlarla adeta şaha kalktı. İki kulvarda oynadığı son 7 resmi maçın 6’sını kazanan, 1’inde ise berabere kalan Darıca G.B, 1 ay önce küme düşme potasında ye alırken, şimdi nefesini zirvenin ensesinde hissettirmeye başladı. Zorlu maçlarda deyim yerindeyse ‘az atıp öz atan’ sarı yeşilliler, kazandığı 6 maçın 3’ünü 1-0’lık skorlarla, 2’sini 2-1’lik skorlarla elde ederken, bir maçını ise 3-2 kazanmayı başardı. Son 4 maçta kalesinde sadece 1 gol(penaltıdan) gören Darıca G.B, takım savunmasındaki başarısını rakamlara da yansıtmayı başardı.

Çift kulvarda şaha kalan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, son 7 resmi maçta 6 galibiyete imza atarak müthiş bir çıkış yakaladı. 1 ay öncesi ile siyah ve beyaz kadar farklı bir görüntü çizen sarı yeşilliler, takım halindeki mücadelesinin karşılığını önemli galibiyetler ile aldı.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş küllerinden doğdu. Lig ve kupada yoluna dolu dizgin devam eden sarı yeşilli ekibimiz, aldığı sonuçlarla adeta şaha kalktı. İki kulvarda oynadığı son 7 resmi maçın 6’sını kazanan, 1’inde ise berabere kalan Darıca G.B, 1 ay önce küme düşme potasında ye alırken, şimdi nefesini zirvenin ensesinde hissettirmeye başladı. Zorlu maçlarda deyim yerindeyse ‘az atıp öz atan’ sarı yeşilliler, kazandığı 6 maçın 3’ünü 1-0’lık skorlarla, 2’sini 2-1’lik skorlarla elde ederken, bir maçını ise 3-2 kazanmayı başardı. Son 4 maçta kalesinde sadece 1 gol(penaltıdan) gören Darıca G.B, takım savunmasındaki başarısını rakamlara da yansıtmayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.