19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Alkışlar MAGİAD’a

Spor 09.06.2017 - 19:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Alkışlar MAGİAD’a

75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen Ramazan Ayı 2.Dostluk Turnuvası’na önceki gece yine birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Gecenin ilk maçında Hedef Gazetesi, MAGİAD’ı 8-5 yenerek üst tura yükseldi. İkinci maçta ise Gemak sürprize izin vermeyerek Akıncılar’ı 10-3 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Öte yandan turnuvanın en dikkat çeken takımlarından bir tanesi kuşkusuz MAGİAD oldu. TÜM FUTBOLCULAR 82 NUMARA Futbol severlerin ilgi odağı haline gelen Dostluk Turnuvası, iş ve spor camiasındaki bir çok ismi de ağırlamaya devam ediyor. Bölgemizin tanınan ve sevilen isimlerinden Tuncer Saltaş ve Erhan Atmaca’nın takımı MAGİAD, turnuvaya büyük renk katarken, sahada mücadele tüm futbolcuların 82 sırt numaralarla yer almaları büyük yankı buldu. MAGİAD ikinci başkanı Erhan Atmaca yaptığı açıklamada, ‘’MAGİAD olarak Dostluk Turnuvası’na katılmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Son derece keyifli ve eğlenceli maçlar oynadık. Böylesine güzel bir oluşuma sebep olan Mehmet Akdemir ve Murat Erensoy’a teşekkür ediyorum.  

75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen Ramazan Ayı 2.Dostluk Turnuvası’na önceki gece yine birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Gecenin ilk maçında Hedef Gazetesi, MAGİAD’ı 8-5 yenerek üst tura yükseldi. İkinci maçta ise Gemak sürprize izin vermeyerek Akıncılar’ı 10-3 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Öte yandan turnuvanın en dikkat çeken takımlarından bir tanesi kuşkusuz MAGİAD oldu.

TÜM FUTBOLCULAR 82 NUMARA

Futbol severlerin ilgi odağı haline gelen Dostluk Turnuvası, iş ve spor camiasındaki bir çok ismi de ağırlamaya devam ediyor. Bölgemizin tanınan ve sevilen isimlerinden Tuncer Saltaş ve Erhan Atmaca’nın takımı MAGİAD, turnuvaya büyük renk katarken, sahada mücadele tüm futbolcuların 82 sırt numaralarla yer almaları büyük yankı buldu. MAGİAD ikinci başkanı Erhan Atmaca yaptığı açıklamada, ‘’MAGİAD olarak Dostluk Turnuvası’na katılmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Son derece keyifli ve eğlenceli maçlar oynadık. Böylesine güzel bir oluşuma sebep olan Mehmet Akdemir ve Murat Erensoy’a teşekkür ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.