ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DÜKKANA DALDI!

Kocaeli 08.02.2016 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DÜKKANA DALDI!

Barlar Sokağında alkol aldıktan sonra aracına binerek yola çıkan bir sürücü yolda kontrolünü kaybedince kaldırımı aşarak iki dükkana daldı.

Kaza, gece saat 03.30 sıralarında İzmit Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde meydana geldi.  Yaşanan olayda, Orhan K. isimli şahıs 34 KP 9341 plakalı aracı ile gece 03:25 sıralarında barlar sokağından çıkarak Cumhuriyet Caddesi üzerinden Yahya Kaptan istikametine yola çıktı.    KENDİNDE DEĞİLDİ Alkolü fazla kaçıran sürücü seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bir araca çarptıktan sonra kaldırıma çıktı. Hızını alamayan araç kaldırımı da aşarak iki iş yerine çarptı. Halen duramayan araç iki iş yerine hasar verdikten sonra kaldırım üzerinde bulunan ağaca çarparak durabildi. Alkollü şekilde direksiyon başına geçen sürücü bir otomobile, bir sokak aydınlatma direği, iki iş yerine iş yerlerinden biri olan AVEA bayiine ise yaklaşık 50 bin liralık zarar verdi. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olay sonrası sürücü yapılan kontrollerde 223,79 promil alkollü olduğu tespit edildi. Aşırı derece alkol alarak direksiyon başına geçen sürücü gözaltına alınırken kaza ile ilgili polis soruşturma başlattı. 
Barlar Sokağında alkol aldıktan sonra aracına binerek yola çıkan bir sürücü yolda kontrolünü kaybedince kaldırımı aşarak iki dükkana daldı.
Kaza, gece saat 03.30 sıralarında İzmit Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde meydana geldi.  Yaşanan olayda, Orhan K. isimli şahıs 34 KP 9341 plakalı aracı ile gece 03:25 sıralarında barlar sokağından çıkarak Cumhuriyet Caddesi üzerinden Yahya Kaptan istikametine yola çıktı. 
 
KENDİNDE DEĞİLDİ
Alkolü fazla kaçıran sürücü seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bir araca çarptıktan sonra kaldırıma çıktı. Hızını alamayan araç kaldırımı da aşarak iki iş yerine çarptı. Halen duramayan araç iki iş yerine hasar verdikten sonra kaldırım üzerinde bulunan ağaca çarparak durabildi. Alkollü şekilde direksiyon başına geçen sürücü bir otomobile, bir sokak aydınlatma direği, iki iş yerine iş yerlerinden biri olan AVEA bayiine ise yaklaşık 50 bin liralık zarar verdi. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olay sonrası sürücü yapılan kontrollerde 223,79 promil alkollü olduğu tespit edildi. Aşırı derece alkol alarak direksiyon başına geçen sürücü gözaltına alınırken kaza ile ilgili polis soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.