Allah yardımcımız olsun!

Spor 25.01.2019 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Allah yardımcımız olsun!

Tarihinin en zor günlerini geçiren, transfer tahtasını açamaması nedeniyle geçen hafta 12 kişilik futbolcu kafilesiyle gittiği Tokatspor deplasmanından 4-0’lık hezimetle ayrılan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Pazar günü yine zor bir 90 dakikaya çıkacak. 2.Lig Kırmızı Grup’un 19.haftasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Menemen Belediyespor’u konuk edecek olan sarı yeşilliler, varoluş mücadelesi vermeye çalışacak. MAÇ GÖLCÜK STADI’NDA Transfer yasağını açamaması nedeniyle Menemen karşısında yine alt yapı ağırlıklı kadroyla çıkacak olan Darıca G.B, adeta mucizeyi kovalayacak. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Gölcük Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Tarihinin en zor günlerini geçiren, transfer tahtasını açamaması nedeniyle geçen hafta 12 kişilik futbolcu kafilesiyle gittiği Tokatspor deplasmanından 4-0’lık hezimetle ayrılan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Pazar günü yine zor bir 90 dakikaya çıkacak. 2.Lig Kırmızı Grup’un 19.haftasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Menemen Belediyespor’u konuk edecek olan sarı yeşilliler, varoluş mücadelesi vermeye çalışacak.

MAÇ GÖLCÜK STADI’NDA

Transfer yasağını açamaması nedeniyle Menemen karşısında yine alt yapı ağırlıklı kadroyla çıkacak olan Darıca G.B, adeta mucizeyi kovalayacak. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Gölcük Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.