Alman basını Gebze’de

Gebze 23.09.2020 - 21:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Alman basını Gebze’de

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Invest Turkey öncülüğünde Almanya'nın önde gelen basın kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan delegasyon Bilişim Vadisi'nde ağırlandı. Türk Teknolojisi ve girişimcilik ekosistemine yönelik sunulan desteklerin anlatıldığı bir panel de düzenlendi. Bilişim Vadisi’nden yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Invest Turkey öncülüğünde Almanya'nın önde gelen basın kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan delegasyonunu Bilişim Vadisi'nde Milli Teknoloji Hamlesi vizyonumuzu anlatmak üzere ağırladık. Türk Teknolojisinin ve girişimcilik ekosistemine yönelik sunulan desteklerin anlatıldığı panele desteklerinden ötürü Startups Watch kurucusu Serkan Ünsal’a, EDAG Group Türkiye Genel Müdürü Mertcan Kaptanoğlu’na ve Sistem Global’den Hazal Bedir’e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.  

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Invest Turkey öncülüğünde Almanya'nın önde gelen basın kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan delegasyon Bilişim Vadisi'nde ağırlandı.

Türk Teknolojisi ve girişimcilik ekosistemine yönelik sunulan desteklerin anlatıldığı bir panel de düzenlendi. Bilişim Vadisi’nden yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Invest Turkey öncülüğünde Almanya'nın önde gelen basın kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan delegasyonunu Bilişim Vadisi'nde Milli Teknoloji Hamlesi vizyonumuzu anlatmak üzere ağırladık. Türk Teknolojisinin ve girişimcilik ekosistemine yönelik sunulan desteklerin anlatıldığı panele desteklerinden ötürü Startups Watch kurucusu Serkan Ünsal’a, EDAG Group Türkiye Genel Müdürü Mertcan Kaptanoğlu’na ve Sistem Global’den Hazal Bedir’e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.