19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Alo Fetva e-Devlet'e Taşındı

08.04.2018 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Alo Fetva e-Devlet'e Taşındı

Diyanet İşleri'nin kapatılan Alo Fetva hattı, e-Devlet'e taşındı. Yeni eklenen "Dini Soru Sor" bölümünü tıklayan vatandaşlar, sorularını artık e-Devlet üzerinden soracak.

Vatandaşlar dini sorularını, Diyanet İşleri Başkanlığı'na artık e-Devlet üzerinden soracak. www.turkiye.gov.tr adresine yeni eklenen "Dini Soru Sor" bölümünü tıklayan vatandaşlar, en fazla 2 bin karakterle sorularını yöneltebilecek. İnternet sitesi üzerinden soru yönelten vatandaşlar; eğitim durumu, cep telefonu numarası, e-posta adresi gibi bilgi hanelerini zorunlu olarak dolduracak. ERDOĞAN, DİYANETİ GÖREVE ÇAĞIRMIŞTI Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kapatılan Alo Fetva hattı, e-Devlet'e taşındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı ilahiyatçıların toplumu ayrıştıran değerlendirmelerine karşı Diyanet'i göreve çağırmış; Diyanet'ten sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, il müftüleri ve ilahiyat fakülteleriyle bir araya gelerek, dini açıdan sahih bilginin iletişim kanallarından halka ulaşması için yapılması gerekenleri görüşmüştü.
Diyanet İşleri'nin kapatılan Alo Fetva hattı, e-Devlet'e taşındı. Yeni eklenen "Dini Soru Sor" bölümünü tıklayan vatandaşlar, sorularını artık e-Devlet üzerinden soracak.

Vatandaşlar dini sorularını, Diyanet İşleri Başkanlığı'na artık e-Devlet üzerinden soracak. www.turkiye.gov.tr adresine yeni eklenen "Dini Soru Sor" bölümünü tıklayan vatandaşlar, en fazla 2 bin karakterle sorularını yöneltebilecek. İnternet sitesi üzerinden soru yönelten vatandaşlar; eğitim durumu, cep telefonu numarası, e-posta adresi gibi bilgi hanelerini zorunlu olarak dolduracak.

ERDOĞAN, DİYANETİ GÖREVE ÇAĞIRMIŞTI

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kapatılan Alo Fetva hattı, e-Devlet'e taşındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı ilahiyatçıların toplumu ayrıştıran değerlendirmelerine karşı Diyanet'i göreve çağırmış; Diyanet'ten sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, il müftüleri ve ilahiyat fakülteleriyle bir araya gelerek, dini açıdan sahih bilginin iletişim kanallarından halka ulaşması için yapılması gerekenleri görüşmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.