ALTINTAŞ: “BAŞARIMIZ DEVAM EDECEK”

Gebze 19.01.2017 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ALTINTAŞ: “BAŞARIMIZ DEVAM EDECEK”

  Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği, Başkanı Gökhan Altıntaş Değirmen Kafe’de basın mensuplarının karşısına geçerek hem yeni yönetimini tanıttı hem de çalışmalardan bahsetti. Yeni dönemde de oldukça etkin işler yapacaklarını kaydeden Altıntaş, sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini kaydederken sportif anlamda da çalışmalar yapacaklarını ve dernek çıtasını yukarı taşımaya devam edeceklerini kaydetti. Altıntaş, “Derneğimizin başarıları devam edecek, yeni yönetimimizdeki arkadaşlarımla birlikte daha iyisini yapacağız” dedi. Geçmiş dönemdeki her arkadaşına teşekkür eden Altıntaş, “Böyle bir dernek başka yerde yok” derken çıtayı yüksek tuttuklarını kaydetti. Altıntaş ayrıca, “Gebzespor bizim markamız Süper Lig’de olması gerek, Pazar günü Ergene maçında derneğimiz orada olacak, başarılar diliyorum, 3 puan bizim olacak, Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği’nin her zaman yanındayız” dedi. Fırtına Ts Yönetim Kurulu Listesi Başkan Gökhan Altıntaş Başkan Yardımcıları Selim Malkoç, Türkşen Koç, Mustafa Zorcu, Süleyman Keskin Genel Sekreter Enes Altuntaş Muhasip Kenan Aydın, Hakan Bayraktar Eğitim Sorumlusu Murat Aslantürk, Ali Sait Bayram Organizasyon Sorumlusu Recep Avcı, Kadir Kaya Tanıtım Ve Medya Fatih Yavuz, İsmail Kurt Dernek Sorumlusu Mustafa Nuri Uzun, Naci Aydın Kadın Taraftarlar Sorumlusu Hamide Hacıömeroğlu Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Topal İhsan Şen

 

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği, Başkanı Gökhan Altıntaş Değirmen Kafe’de basın mensuplarının karşısına geçerek hem yeni yönetimini tanıttı hem de çalışmalardan bahsetti. Yeni dönemde de oldukça etkin işler yapacaklarını kaydeden Altıntaş, sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini kaydederken sportif anlamda da çalışmalar yapacaklarını ve dernek çıtasını yukarı taşımaya devam edeceklerini kaydetti. Altıntaş, “Derneğimizin başarıları devam edecek, yeni yönetimimizdeki arkadaşlarımla birlikte daha iyisini yapacağız” dedi. Geçmiş dönemdeki her arkadaşına teşekkür eden Altıntaş, “Böyle bir dernek başka yerde yok” derken çıtayı yüksek tuttuklarını kaydetti. Altıntaş ayrıca, “Gebzespor bizim markamız Süper Lig’de olması gerek, Pazar günü Ergene maçında derneğimiz orada olacak, başarılar diliyorum, 3 puan bizim olacak, Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği’nin her zaman yanındayız” dedi.

Fırtına Ts Yönetim Kurulu Listesi Başkan Gökhan Altıntaş Başkan Yardımcıları Selim Malkoç, Türkşen Koç, Mustafa Zorcu, Süleyman Keskin Genel Sekreter Enes Altuntaş Muhasip Kenan Aydın, Hakan Bayraktar Eğitim Sorumlusu Murat Aslantürk, Ali Sait Bayram Organizasyon Sorumlusu Recep Avcı, Kadir Kaya Tanıtım Ve Medya Fatih Yavuz, İsmail Kurt Dernek Sorumlusu Mustafa Nuri Uzun, Naci Aydın Kadın Taraftarlar Sorumlusu Hamide Hacıömeroğlu Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Topal İhsan Şen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.