19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Altın fiyatlarında güncel rakamlar…

Ekonomi 04.06.2020 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Altın fiyatlarında güncel rakamlar…

Haftanın dördüncü işlem gününde altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 369 liradan piyasalara giriş yaptı. Altın fiyatlarında yaşanan anlık değişim canlı altın fiyatları takibi üzerinden gözlendi. Piyasaların kapanmasının ardından 'altın ne kadar oldu?' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Çeyrek ve gram altın fiyatları, altın almayı düşünenler tarafından sorgulanıyor. Ekonomistlerin altın yorumları da bu kapsamda büyük önem taşıyor. İşte, 4 Haziran güncel altın fiyatları ve altın piyasalarında son durum... 4 HAZİRAN ALTIN FİYATLARI NE KADAR? Altın fiyatları 4 Haziran sabahı, ons bazında 1705 dolar seviyelerine kadar gerileyerek önceki güne göre 15 dolarlık bir düşüş gösterdi. Anlık ve grafik bilgileri ile edinilebilecek olan güncel altın fiyatları, yatırımcının alım ya da satım hareketlerini belirleyecek. ÇEYREK ALTIN NE KADAR? Çeyrek altın 598 TL’den alınıyor, 610 TL’den satılıyor. GRAM ALTIN NE KADAR? Gram altın 366 TL’den alınıyor, 369 TL’den satılıyor. YARIM ALTIN NE KADAR? Yarım altın 1.196 TL’den alınıyor, 1.220 TL’den satılıyor. CUMHURİYET ALTINI NE KADAR? Cumhuriyet altını 2.462 TL’den alınıyor, 2.487 TL’den satılıyor.

Haftanın dördüncü işlem gününde altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 369 liradan piyasalara giriş yaptı. Altın fiyatlarında yaşanan anlık değişim canlı altın fiyatları takibi üzerinden gözlendi. Piyasaların kapanmasının ardından 'altın ne kadar oldu?' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Çeyrek ve gram altın fiyatları, altın almayı düşünenler tarafından sorgulanıyor. Ekonomistlerin altın yorumları da bu kapsamda büyük önem taşıyor. İşte, 4 Haziran güncel altın fiyatları ve altın piyasalarında son durum...

4 HAZİRAN ALTIN FİYATLARI NE KADAR?
Altın fiyatları 4 Haziran sabahı, ons bazında 1705 dolar seviyelerine kadar gerileyerek önceki güne göre 15 dolarlık bir düşüş gösterdi. Anlık ve grafik bilgileri ile edinilebilecek olan güncel altın fiyatları, yatırımcının alım ya da satım hareketlerini belirleyecek.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?
Çeyrek altın 598 TL’den alınıyor, 610 TL’den satılıyor.


GRAM ALTIN NE KADAR?
Gram altın 366 TL’den alınıyor, 369 TL’den satılıyor.


YARIM ALTIN NE KADAR?
Yarım altın 1.196 TL’den alınıyor, 1.220 TL’den satılıyor.


CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını 2.462 TL’den alınıyor, 2.487 TL’den satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.