19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Altın fiyatlarında son durum

Ekonomi 07.06.2020 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatları son dakika hareketliliği güncel olarak araştırılan konular arasında yerini alıyor. Özellikle normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte canlı rakamlar ve alış satış fiyatları merak edilir oldu. Ekonominin merkezi sayılan ve corona virüsü salgını süresince büyük önem taşıyan sarı metal hem önemli bir yatırım aracı hem de kişisel ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılabiliyor. Buna göre; 7 haziran 2020 tarihli güncel gram, yarım, tam, cumhuriyet, ata, 22 ayar bilezik ve çeyrek altın fiyatları ile ilgili bilgi edinebilir, aPara sayfamızdan canlı altın fiyatları ve değişimini takip yapabilirsiniz. 7 HAZİRAN ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR KAÇ TL? Sizler için hazırladığımız haberimizin içerisinden 7 Haziran Pazar güncel altın fiyatlarına ulaşabilir, canlı rakamlar ile alış ve satış fiyatlarını öğrenebilirsiniz. İşte altın fiyatları son dakika haberine dair tüm detaylar... GRAM ALTIN ALIŞ: 366,29 SATIŞ: 366,80 ÇEYREK ALTIN ALIŞ: 599,20 SATIŞ: 607,60

Altın fiyatları son dakika hareketliliği güncel olarak araştırılan konular arasında yerini alıyor. Özellikle normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte canlı rakamlar ve alış satış fiyatları merak edilir oldu. Ekonominin merkezi sayılan ve corona virüsü salgını süresince büyük önem taşıyan sarı metal hem önemli bir yatırım aracı hem de kişisel ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılabiliyor. Buna göre; 7 haziran 2020 tarihli güncel gram, yarım, tam, cumhuriyet, ata, 22 ayar bilezik ve çeyrek altın fiyatları ile ilgili bilgi edinebilir, aPara sayfamızdan canlı altın fiyatları ve değişimini takip yapabilirsiniz.

7 HAZİRAN ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR KAÇ TL?

Sizler için hazırladığımız haberimizin içerisinden 7 Haziran Pazar güncel altın fiyatlarına ulaşabilir, canlı rakamlar ile alış ve satış fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

İşte altın fiyatları son dakika haberine dair tüm detaylar...

GRAM ALTIN

ALIŞ: 366,29
SATIŞ: 366,80

ÇEYREK ALTIN

ALIŞ: 599,20
SATIŞ: 607,60

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.