Altın satışları arttı

Ekonomi 25.12.2016 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Altın satışları arttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dövizini bozdur TL'ye, altına yatırım yap' çağrısından sonra altın satışları artmaya devam ediyor. Satışlar, Kapalıçarşı'dan sonra Kuyumcukent'te de yukarı yönlü harekete geçti. Kuyumcukent Başkanı Nevzat Sudaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısından sonra altın satışlarının yüzde 30 yükseldiğini ve işlerde yoğunluğun arttığını söyledi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dövizini bozdur TL'ye, altına yatırım yap' çağrısından sonra  artmaya devam ediyor. Satışlar, Kapalıçarşı'dan sonra Kuyumcukent'te de yukarı yönlü harekete geçti. Kuyumcukent Başkanı Nevzat Sudaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısından sonra altın satışlarının yüzde 30 yükseldiğini ve işlerde yoğunluğun arttığını söyledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.