Altında Fiyatlar Tutulamıyor

Ekonomi 12.04.2017 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Altında Fiyatlar Tutulamıyor

Suriye ve Kuzey Kore gerilimleri nedeniyle yatırımcılar altına yöneldi. Güvenli liman olarak bilinen altının onsu 1,277.35 dolara çıkarak son 5 ayın zirvesine çıktı.

Suriye ve  Kuzey Kore'deki savaş söylentileri altını tırmandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar savaş söylentilerinin gölgesinde güvenli liman olarak bilinen altına yönlendirdi. 5 AYIN EN YÜKSEK SEVİYESİNDE Altın fiyatları, beş ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Altının onsu yüzde 1,277.35 dolar ile 1 Kasım'dan bu yana en yüksek seviyesini gördükten sonra 1,277.12 dolara geldi. ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU? Altının gramı ise günde 151.48 lira ile başlayarak yükselişine devam etti. Çeyrek altın 247 liradan, Cumhuriyet altını ise bin 4 liradan alıcı buluyor.
Suriye ve Kuzey Kore gerilimleri nedeniyle yatırımcılar altına yöneldi. Güvenli liman olarak bilinen altının onsu 1,277.35 dolara çıkarak son 5 ayın zirvesine çıktı.

Suriye ve  Kuzey Kore'deki savaş söylentileri altını tırmandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar savaş söylentilerinin gölgesinde güvenli liman olarak bilinen altına yönlendirdi.

5 AYIN EN YÜKSEK SEVİYESİNDE

Altın fiyatları, beş ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Altının onsu yüzde 1,277.35 dolar ile 1 Kasım'dan bu yana en yüksek seviyesini gördükten sonra 1,277.12 dolara geldi.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Altının gramı ise günde 151.48 lira ile başlayarak yükselişine devam etti. Çeyrek altın 247 liradan, Cumhuriyet altını ise bin 4 liradan alıcı buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.