19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Altınlas'tan Ekonomi Mücadelesi Sürüyor

Ekonomi 01.11.2018 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Altınlas'tan Ekonomi Mücadelesi Sürüyor

Bölgemizin önde gelen kuruluşlarından Altınlas Oto, İnşaat Mühendisleri Odası gebze Şubesi üyeleri ile lastik alımları ve tüm servis hizmetleri için anlaşma yaptı.

Yapılan anlaşma çerçevesinde İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Temsilciliği üyeleri Altınlas Oto'dan alacakları lastik alımları ve servis ücretlerini yüzde 15 indirimli olarak sağlayacaklar. Oda üyeleri lastik alımlarında Bridgestone ve Lassa gibi dünya markalarına indirimli bir şekilde sahip olurken Rot-Balans, Far ayarı, klima gazı dolumu, Jant uygulamaları, Akü Satış ve Şarj Dolum Hizmetinden de anlaşma kapsamında yararlanacaklar. Üyeler ayrıca yazlık ve kışlık lastikleri için Lastik Oteli hizmeti de alabilecekler. Araçlar ilerledikleri güzergahlar da yaşayacakları sorunlarla ilgili yol yardım hizmeti de yine bu anlaşma kapsamında olacak. Yine lastik alımlarında rot ayarı ve nitrojen gazına ücretsiz sahip olabilecekler. ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKMALIYDIK Gebze ve bölgede üç şubesi ile hizmet veren Altınlas Oto Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş ve İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ile birlikte  indirim sözleşmesi imzaladı. Yapılan anlaşmanın ardından bir açıklama yapan Altınlas Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş, "Kuruluşumuz zaman zaman toplumsal ve kurumsal hizmetler veren çalışanlara çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. Ülkemizin yaşadığı ekonomi savaşında bizim de bu mücadeleye duyarsız kalmamız mümkün değildi. Bu çerçevede oda üyelerinin araçlarında onların bütçelerini zorlamayacak, lastik alımlarında ve çeşitli hizmetlerde yarar sağlayabilecekleri bir anlaşmaya imza attık. Bu işbirliği sayesinde ekonominin istenilen düzeye çıkması adına elimizi taşın altına koymak istedik. Çorbada bir tuzumuzun olması gerek şahsım gerekse şirketimiz olarak bizleri de mutlu edecektir." dedi.      
Bölgemizin önde gelen kuruluşlarından Altınlas Oto, İnşaat Mühendisleri Odası gebze Şubesi üyeleri ile lastik alımları ve tüm servis hizmetleri için anlaşma yaptı.

Yapılan anlaşma çerçevesinde İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Temsilciliği üyeleri Altınlas Oto'dan alacakları lastik alımları ve servis ücretlerini yüzde 15 indirimli olarak sağlayacaklar. Oda üyeleri lastik alımlarında Bridgestone ve Lassa gibi dünya markalarına indirimli bir şekilde sahip olurken Rot-Balans, Far ayarı, klima gazı dolumu, Jant uygulamaları, Akü Satış ve Şarj Dolum Hizmetinden de anlaşma kapsamında yararlanacaklar. Üyeler ayrıca yazlık ve kışlık lastikleri için Lastik Oteli hizmeti de alabilecekler. Araçlar ilerledikleri güzergahlar da yaşayacakları sorunlarla ilgili yol yardım hizmeti de yine bu anlaşma kapsamında olacak. Yine lastik alımlarında rot ayarı ve nitrojen gazına ücretsiz sahip olabilecekler.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKMALIYDIK

Gebze ve bölgede üç şubesi ile hizmet veren Altınlas Oto Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş ve İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ile birlikte  indirim sözleşmesi imzaladı. Yapılan anlaşmanın ardından bir açıklama yapan Altınlas Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş, "Kuruluşumuz zaman zaman toplumsal ve kurumsal hizmetler veren çalışanlara çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. Ülkemizin yaşadığı ekonomi savaşında bizim de bu mücadeleye duyarsız kalmamız mümkün değildi. Bu çerçevede oda üyelerinin araçlarında onların bütçelerini zorlamayacak, lastik alımlarında ve çeşitli hizmetlerde yarar sağlayabilecekleri bir anlaşmaya imza attık. Bu işbirliği sayesinde ekonominin istenilen düzeye çıkması adına elimizi taşın altına koymak istedik. Çorbada bir tuzumuzun olması gerek şahsım gerekse şirketimiz olarak bizleri de mutlu edecektir." dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.