Altınlas, Weather Control A005'i tanıttı

Gebze 28.07.2019 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Altınlas, Weather Control A005'i tanıttı

Altınlas Oto Bridgestone dört mevsim lastiği Weather Control A005'i Gebze Center AVM'de tanıttı. Japon lastik üreticisi giderek daha popüler hale gelen bu segmentteki tanıtım programlarının serisine Gebze'yi de ekledi.

Altınlas Oto Bridgestone dört mevsim lastiği Weather Control A005'i Gebze Center AVM'de tanıttı. Japon lastik üreticisi giderek daha popüler hale gelen bu segmentteki tanıtım programlarının serisine Gebze'yi de ekledi.   Altınlas Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş ve ekibi tarafından düzenlenen tanıtım programına Gebze Center AVM'ye alışveriş için gelen bir çok vatandaşında ilgi gösterdiği görüldü. Gebze Ticaret odası başkanı Nail Çiler'in de tanıtım programına katılarak Gökhan Altıntaş ve ekibinden Weather Control A005 hakkında bilgi aldı. Tanıtım programı Gebze Center'de Cumartesi ve Pazar günleride devam edecek.  “Otomobil sürücülerinin tüm mevsim şartlarında yol hakimiyetine sahip olmasını sağlayacak bir dört mevsim lastiği”. Bridgestone'un yeni lastiğine yönelik bu kısa ve net slogan şüpheye yer bırakmıyor. Weather Control A005 kullanıcılarına yol üzerinde optimal kontrol sunmayı hedefliyor.  Dört mevsim lastiği segmentindeki ilk gamını oluşturan Bridgestone, bu süreçte Avrupalı otomobil sürücülerinin bildirimlerini esas almış.  İşte Weather Control A005 özellikleri Yeni Bridgestone Weather Control A005, Lastikten bekleneni anlamak ve yeni lastik teknolojilerini bu beklentilere uyarlamak için dünya genelinde yapılan tüketici araştırmaları sonuçları göz önünde bulundurularak geliştirildi. Hava koşulları ne olursa olsun hedefinize ulaşmanızı sağlamak için tasarlanan, çok iddialı yeni Bridgestone Weather Control A005 hem şehir içi kullanımdaki zorluklarla başa çıkmanız için gereken rahatlığı sunar, hem de yaz, kış lastik değiştirme ve iki takım lastik alma masrafını ortadan kaldırır. Yeni Bridgestone Weather Control A005’in üstün yol hakimiyet hissi sayesinde iklim koşullarını dert etmeden şehrin yollarında ve otoyolda emniyetli sürüşün keyfini çıkarırsınız. Bridgestone’un yeni 4 mevsim lastiğinin belirli ebatlarda DriveGuard RunFlat teknolojisi (RFT) üretimi bulunmaktadır. 195/55R20 95H ebadındaki tek dört mevsim lastiğidir. Bu ebat Renault Grand Scenic aracının 20 inçte kullandığı ebattır. Teknik Özellikler 1.Kaygan zeminde fren mesafesini kısaltan, kar ve buzda yola tutunmayı güçlendiren yüksek yoğunluklu omuz blokları.        2.Kış koşullarında direksiyon hakimiyetini mükemmel derecede htiren yeni V şekilli desen. 3.Hızlı su tahliyesi ve ıslak zeminde gelişmiş yol tutuş sağlayan yüksek hacimli kanallar. 4.Yakıt tüketimini azaltan gelişmiş Nano Pro-Tech karışımı. 5.Kullanım ömrünü uzatmak için geliştirilmiş özel hamur yapısı. 6.Hatalı aşınmayı engelleyen mükemmel yüzey basıncı dağılımı.
Altınlas Oto Bridgestone dört mevsim lastiği Weather Control A005'i Gebze Center AVM'de tanıttı. Japon lastik üreticisi giderek daha popüler hale gelen bu segmentteki tanıtım programlarının serisine Gebze'yi de ekledi.

Altınlas Oto Bridgestone dört mevsim lastiği Weather Control A005'i Gebze Center AVM'de tanıttı. Japon lastik üreticisi giderek daha popüler hale gelen bu segmentteki tanıtım programlarının serisine Gebze'yi de ekledi.  

Altınlas Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş ve ekibi tarafından düzenlenen tanıtım programına Gebze Center AVM'ye alışveriş için gelen bir çok vatandaşında ilgi gösterdiği görüldü. Gebze Ticaret odası başkanı Nail Çiler'in de tanıtım programına katılarak Gökhan Altıntaş ve ekibinden Weather Control A005 hakkında bilgi aldı. Tanıtım programı Gebze Center'de Cumartesi ve Pazar günleride devam edecek.  “Otomobil sürücülerinin tüm mevsim şartlarında yol hakimiyetine sahip olmasını sağlayacak bir dört mevsim lastiği”. Bridgestone'un yeni lastiğine yönelik bu kısa ve net slogan şüpheye yer bırakmıyor. Weather Control A005 kullanıcılarına yol üzerinde optimal kontrol sunmayı hedefliyor.  Dört mevsim lastiği segmentindeki ilk gamını oluşturan Bridgestone, bu süreçte Avrupalı otomobil sürücülerinin bildirimlerini esas almış. 

İşte Weather Control A005 özellikleri

Yeni Bridgestone Weather Control A005, Lastikten bekleneni anlamak ve yeni lastik teknolojilerini bu beklentilere uyarlamak için dünya genelinde yapılan tüketici araştırmaları sonuçları göz önünde bulundurularak geliştirildi. Hava koşulları ne olursa olsun hedefinize ulaşmanızı sağlamak için tasarlanan, çok iddialı yeni Bridgestone Weather Control A005 hem şehir içi kullanımdaki zorluklarla başa çıkmanız için gereken rahatlığı sunar, hem de yaz, kış lastik değiştirme ve iki takım lastik alma masrafını ortadan kaldırır. Yeni Bridgestone Weather Control A005’in üstün yol hakimiyet hissi sayesinde iklim koşullarını dert etmeden şehrin yollarında ve otoyolda emniyetli sürüşün keyfini çıkarırsınız. Bridgestone’un yeni 4 mevsim lastiğinin belirli ebatlarda DriveGuard RunFlat teknolojisi (RFT) üretimi bulunmaktadır. 195/55R20 95H ebadındaki tek dört mevsim lastiğidir. Bu ebat Renault Grand Scenic aracının 20 inçte kullandığı ebattır.

Teknik Özellikler

1.Kaygan zeminde fren mesafesini kısaltan, kar ve buzda yola tutunmayı güçlendiren yüksek yoğunluklu omuz blokları.       
2.Kış koşullarında direksiyon hakimiyetini mükemmel derecede htiren yeni V şekilli desen.
3.Hızlı su tahliyesi ve ıslak zeminde gelişmiş yol tutuş sağlayan yüksek hacimli kanallar.
4.Yakıt tüketimini azaltan gelişmiş Nano Pro-Tech karışımı.
5.Kullanım ömrünü uzatmak için geliştirilmiş özel hamur yapısı.
6.Hatalı aşınmayı engelleyen mükemmel yüzey basıncı dağılımı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.