Altıntaş,

Gebze 18.05.2017 - 20:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Altıntaş,

Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği başkanı Gökhan Altıntaş 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gökhan Altıntaş mesajında şu ifadelere ver verdi; "Bugün 98 yıl önce 19 Mayıs 1919’da Türk istiklal mücadelesinin temellerinin atıldığı, büyük Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. 19 Mayıs 1919 tarihi milli birlik ve bütünlüğümüzün parladığı, milli kurtuluş güneşinin doğduğu, milli irade meşalesinin yandığı kutsal bir günümüzdür. Türk milletinin kendisini yok etmek isteyen düşmanlarına karşı bir yumruk gibi birleşerek kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı gündür. Bu mücadele Türk milletinin dirilişi ve şahlanışıdır.Milli şuur, milli ruh ve milli mücadeledir. Bağımsızlıktır, istiklaldir. Mustafa Kemal Samsun’a ayak bastığında halkına güveniyordu. Azimliydi, kararlıydı. Kalbi Türk gençliğine olan güven ve inançla doluydu. Çünkü büyük Atatürk;‘Bana ümit veren esas olay yalnız içimdeki vatan aşkı değil, etrafımdagördüğüm gençliğin vatan aşkıdır, gerçek aşkıdır. Biz bu gençliğe dayanarakişlerimizi yapacağız, eserlerimizi gerçekleştireceğiz ve onları gençliğe emanetedeceğiz’ diyordu. Sevgili gençler;19 Mayıs 1919’dan bugüne kadar güçlenerek, gelişerek gelen ve sizlere emanetedilen modern, laik ve genç Cumhuriyetimize sizler sahip çıkıp, yücelteceksiniz.Size verilen bu kutsal emaneti yüceltirken, vatan sevginiz, millet sevginiz, insansevginiz, çağdaş bilim ve teknoloji, akıl ve iradeniz gücünüzün kaynağı olacaktır. Bugün büyük davamız; En medeni, en müreffeh millet olarak varlığımızı yükseltmektir. Bu yalnız kurumlarında değil, düşüncelerinde de temelli bir inkılap yapmış olan Büyük Türk Milletinin dinamik hedefidir. Milletler arasındaki medeniyet yarışında geri kalmışlığın meşru ve makul bir sebebi olamaz. Milli birlik ve beraberliğimize sahip çıktığımız müddetçe aşamayacağımız engel, çözemeyeceğimiz sorun yoktur. Bu mutlu günde, yüce Atatürk’ü bir kere daha minnet ve şükranla anarken, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı içtenlikle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"
Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği başkanı Gökhan Altıntaş 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gökhan Altıntaş mesajında şu ifadelere ver verdi; "Bugün 98 yıl önce 19 Mayıs 1919’da Türk istiklal mücadelesinin temellerinin atıldığı, büyük Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. 19 Mayıs 1919 tarihi milli birlik ve bütünlüğümüzün parladığı, milli kurtuluş güneşinin doğduğu, milli irade meşalesinin yandığı kutsal bir günümüzdür. Türk milletinin kendisini yok etmek isteyen düşmanlarına karşı bir yumruk gibi birleşerek kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı gündür. Bu mücadele Türk milletinin dirilişi ve şahlanışıdır.Milli şuur, milli ruh ve milli mücadeledir. Bağımsızlıktır, istiklaldir. Mustafa Kemal Samsun’a ayak bastığında halkına güveniyordu. Azimliydi, kararlıydı. Kalbi Türk gençliğine olan güven ve inançla doluydu. Çünkü büyük Atatürk;‘Bana ümit veren esas olay yalnız içimdeki vatan aşkı değil, etrafımdagördüğüm gençliğin vatan aşkıdır, gerçek aşkıdır. Biz bu gençliğe dayanarakişlerimizi yapacağız, eserlerimizi gerçekleştireceğiz ve onları gençliğe emanetedeceğiz’ diyordu.
Sevgili gençler;19 Mayıs 1919’dan bugüne kadar güçlenerek, gelişerek gelen ve sizlere emanetedilen modern, laik ve genç Cumhuriyetimize sizler sahip çıkıp, yücelteceksiniz.Size verilen bu kutsal emaneti yüceltirken, vatan sevginiz, millet sevginiz, insansevginiz, çağdaş bilim ve teknoloji, akıl ve iradeniz gücünüzün kaynağı olacaktır.
Bugün büyük davamız; En medeni, en müreffeh millet olarak varlığımızı yükseltmektir. Bu yalnız kurumlarında değil, düşüncelerinde de temelli bir inkılap yapmış olan Büyük Türk Milletinin dinamik hedefidir. Milletler arasındaki medeniyet yarışında geri kalmışlığın meşru ve makul bir sebebi olamaz. Milli birlik ve beraberliğimize sahip çıktığımız müddetçe aşamayacağımız engel, çözemeyeceğimiz sorun yoktur. Bu mutlu günde, yüce Atatürk’ü bir kere daha minnet ve şükranla anarken, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı içtenlikle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.