Altyapı İbrahimov’a emanet!

Spor 18.06.2019 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Altyapı İbrahimov’a emanet!

GEÇEN SEZON A TAKIMI ÇALIŞTIRAN AZERİ TEKNİK ADAM ALTYAPIYA İNİYOR

Darıca Gençlerbirliği A.Ş altyapısı kabuk değiştiriyor. Geçen sezon A takım teknik direktörlüğünü yapan Azerbaycanlı antrenör Asım İbrahimov, yeni sezondan itibaren sarı yeşilli kulüpte alt yapı sorumlusu olacak. U17 ve U19 takımlarını bölgenin en iyi takımları yapma hedefiyle yola çıkacak olan İbrahimov, geçen sezon yardımcı antrenörlüğünü yapan Osman Kol ile birlikte Darıca G.B’nin geleceğini inşa etmek için kolları sıvayacak. Darıca’nın yanı sıra özellikle Kocaeli, Gebze, Tuzla ve Pendik bölgesindeki yetenekli futbolcuları tarayarak Darıca G.B altyapısına kazandırmak isteyen İbrahimov, 20 Haziran’da Türkiye’ye gelerek yönetim ve ekibiyle yapacağı toplantıda yol haritasını netleştirecek. TARANAN İSİMLER ÇİFT KALE YAPACAK Geçen sezon izlenen onlarca oyuncuyu listesine yazarak hazır tutan Asım İbrahimov, 24-25-26 Haziran tarihlerinde yurtiçinde ve yurtdışında tarama sonucu bulunan genç yetenekleri bir araya getirecek. İki kez çift kale maç yaptırarak radarındaki isimleri bir kez daha çıplak gözle izleyecek olan Azeri teknik adam, olumlu rapor verdiği isimleri Darıca G.B alt yapısına kazandırarak, uzun vadeli yatırımla sarı yeşilli kulübün geleceğine temel atacak.
GEÇEN SEZON A TAKIMI ÇALIŞTIRAN AZERİ TEKNİK ADAM ALTYAPIYA İNİYOR

Darıca Gençlerbirliği A.Ş altyapısı kabuk değiştiriyor. Geçen sezon A takım teknik direktörlüğünü yapan Azerbaycanlı antrenör Asım İbrahimov, yeni sezondan itibaren sarı yeşilli kulüpte alt yapı sorumlusu olacak.

U17 ve U19 takımlarını bölgenin en iyi takımları yapma hedefiyle yola çıkacak olan İbrahimov, geçen sezon yardımcı antrenörlüğünü yapan Osman Kol ile birlikte Darıca G.B’nin geleceğini inşa etmek için kolları sıvayacak. Darıca’nın yanı sıra özellikle Kocaeli, Gebze, Tuzla ve Pendik bölgesindeki yetenekli futbolcuları tarayarak Darıca G.B altyapısına kazandırmak isteyen İbrahimov, 20 Haziran’da Türkiye’ye gelerek yönetim ve ekibiyle yapacağı toplantıda yol haritasını netleştirecek.

TARANAN İSİMLER ÇİFT KALE YAPACAK

Geçen sezon izlenen onlarca oyuncuyu listesine yazarak hazır tutan Asım İbrahimov, 24-25-26 Haziran tarihlerinde yurtiçinde ve yurtdışında tarama sonucu bulunan genç yetenekleri bir araya getirecek. İki kez çift kale maç yaptırarak radarındaki isimleri bir kez daha çıplak gözle izleyecek olan Azeri teknik adam, olumlu rapor verdiği isimleri Darıca G.B alt yapısına kazandırarak, uzun vadeli yatırımla sarı yeşilli kulübün geleceğine temel atacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.