19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Altyapıda görev Kiko Lopez’de..

Spor 16.07.2019 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Altyapıda görev Kiko Lopez’de..

Geçtiğimiz günlerde açıkladığı ve önümüzdeki günlerde hayata geçecek olan “O futbolcu sensin” isimli projesiyle altyapıyı ciddi bir eğilim göstereceklerinin açık mesajını veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, bugün düzenlediği basın toplantısında altyapıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Kulüpte uzun yıllardır görev yapan Altyapı Sorumlusu Hasan Altuntaş ile yollarını ayırdıklarını belirten Başkan Gülen, Altyapı Koordinatörlüğü görevine İspanyol uyruklu Kiko Lopez’i getirdiklerini söyledi. 30 TEMMUZ’DA DARICA’DA Kiko Lopez ile ilgili basın mensuplarına kısa bir bilgilendirme yapan Darıca G.B Kulüp Danışmanı Resul Şükürsoy, “Kiko Lopez Avrupa’nın dev kulübü Real Madrid’de 6 yıl boyunca altyapı genel koordinatörlüğü görevini yaptı. Ayrıca Real Madrid'in Çin, A.B.D, Avrupa, Japonya projelerini yürüterek Avrupa futboluna önemli oyuncuların sunulmasına önemli bir katkı sundu. Kendisi kulübümüzde altyapı tesisleşmesi ve koordinasyonuyla ilgili görev alacak” dedi. Kiko Lopez’in 30 Temmuz’da Darıca’ya gelerek göreve başlayacağı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde açıkladığı ve önümüzdeki günlerde hayata geçecek olan “O futbolcu sensin” isimli projesiyle altyapıyı ciddi bir eğilim göstereceklerinin açık mesajını veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, bugün düzenlediği basın toplantısında altyapıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Kulüpte uzun yıllardır görev yapan Altyapı Sorumlusu Hasan Altuntaş ile yollarını ayırdıklarını belirten Başkan Gülen, Altyapı Koordinatörlüğü görevine İspanyol uyruklu Kiko Lopez’i getirdiklerini söyledi.

30 TEMMUZ’DA DARICA’DA

Kiko Lopez ile ilgili basın mensuplarına kısa bir bilgilendirme yapan Darıca G.B Kulüp Danışmanı Resul Şükürsoy, “Kiko Lopez Avrupa’nın dev kulübü Real Madrid’de 6 yıl boyunca altyapı genel koordinatörlüğü görevini yaptı. Ayrıca Real Madrid'in Çin, A.B.D, Avrupa, Japonya projelerini yürüterek Avrupa futboluna önemli oyuncuların sunulmasına önemli bir katkı sundu. Kendisi kulübümüzde altyapı tesisleşmesi ve koordinasyonuyla ilgili görev alacak” dedi. Kiko Lopez’in 30 Temmuz’da Darıca’ya gelerek göreve başlayacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.