19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Amacımız En İyi Şekilde Hizmet Etmek

Darıca 02.02.2018 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Amacımız En İyi Şekilde Hizmet Etmek

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş bir personel toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başhekim Güneş, “Bizler sağlık kurumları olarak amacımız sağlık hizmetini en iyi şekilde yapmak.” dedi.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Laboratuvar biriminde Biyokimya ve Mikrobiyoloji Uzman Doktorları öncülüğünde personel motivasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıya hastane yönetim ekibi de katılım sağladı. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş “Bizler tüm çalışanlarımızı ailelerimizden biri olarak görüyoruz. BAĞLARIMIZ KUVVETLENSİN Bu gibi toplantılar bağları daha da kuvvetlendirmektedir. Bir arada olma ve birlikte bir şeyler yapma duygusunun çalışanları motive ettiğini düşünüyoruz. Bu vesileyle çalışanların kuruma olan aidiyet duygusu da güçlenmektedir. Bizler sağlık kurumu olarak halkımıza sağlık hizmeti üretmesi gereken kurumlarız. Bu sebeple amacımız, o hizmeti en iyi şekilde yapmak ve bunun için de önce çalışanlarımızın işlerini severek, gönül vererek yapmasına çalışmaktır.” dedi.  
Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş bir personel toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başhekim Güneş, “Bizler sağlık kurumları olarak amacımız sağlık hizmetini en iyi şekilde yapmak.” dedi.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Laboratuvar biriminde Biyokimya ve Mikrobiyoloji Uzman Doktorları öncülüğünde personel motivasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıya hastane yönetim ekibi de katılım sağladı. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş “Bizler tüm çalışanlarımızı ailelerimizden biri olarak görüyoruz.

BAĞLARIMIZ KUVVETLENSİN

Bu gibi toplantılar bağları daha da kuvvetlendirmektedir. Bir arada olma ve birlikte bir şeyler yapma duygusunun çalışanları motive ettiğini düşünüyoruz. Bu vesileyle çalışanların kuruma olan aidiyet duygusu da güçlenmektedir. Bizler sağlık kurumu olarak halkımıza sağlık hizmeti üretmesi gereken kurumlarız. Bu sebeple amacımız, o hizmeti en iyi şekilde yapmak ve bunun için de önce çalışanlarımızın işlerini severek, gönül vererek yapmasına çalışmaktır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.