Amatör kulüplere nakdi yardım!

Spor 13.06.2018 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Amatör kulüplere nakdi yardım!

74 AMATÖR SPOR KULÜBÜNE 453 BİN TL’LİK YARDIM YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli’deki faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine nakdi yardım yaptı. Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen törenle birlikte Kocaeli’deki 74 spor kulübüne 4-6 Bin TL arasında değişen toplamda 453 Bin TL’lik nakdi yardım gerçekleştiren Spor Bakanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde kulüplerin yüzünü güldürdü. VALİ AKSOY DA KATILDI Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen nakdi yardım törenine; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, amatör spor kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı. KARAOSMANOĞLU: BİZ DE NAKDİ YARDIM YAPMAK İSTİYORUZ Törende konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Spor Bakanlığı’nın nakdi yardım adımını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını ve büyükşehir belediyesi olarak aynı nakdi yardımı kendilerinin de yapmak istediklerini söyledi. Daha önce malzeme yardımı yaptıklarını hatırlatan Karaosmanoğlu, kulüpleri teşvik edici bazı kriterler koyarak maddi yardım yapacaklarının sinyalini vererek Kocaeli’deki amatör spor kulüplerinin yaşaması gerektiğini söyledi. VALİ AKSOY: KULÜPLERİ MOTİVE EDİCİ BİR ÇALIŞMA Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmada, Kocaeli’nin spor kültürü gelişmiş bir kent olduğunu söyleyerek, Spor Bakanlığı’nın nakdi yardım adımının kulüpleri motive edici bir çalışma olduğunun altını çizdi. Bu tarz projelere ve çalışmalara her daim destek verdiklerini kaydeden Vali Aksoy, amatör spor kulüplerini önemsediklerini söyledi.    
74 AMATÖR SPOR KULÜBÜNE 453 BİN TL’LİK YARDIM YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli’deki faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine nakdi yardım yaptı. Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen törenle birlikte Kocaeli’deki 74 spor kulübüne 4-6 Bin TL arasında değişen toplamda 453 Bin TL’lik nakdi yardım gerçekleştiren Spor Bakanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde kulüplerin yüzünü güldürdü.

VALİ AKSOY DA KATILDI

Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen nakdi yardım törenine; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, amatör spor kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı.

KARAOSMANOĞLU: BİZ DE NAKDİ YARDIM YAPMAK İSTİYORUZ

Törende konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Spor Bakanlığı’nın nakdi yardım adımını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını ve büyükşehir belediyesi olarak aynı nakdi yardımı kendilerinin de yapmak istediklerini söyledi. Daha önce malzeme yardımı yaptıklarını hatırlatan Karaosmanoğlu, kulüpleri teşvik edici bazı kriterler koyarak maddi yardım yapacaklarının sinyalini vererek Kocaeli’deki amatör spor kulüplerinin yaşaması gerektiğini söyledi.

VALİ AKSOY: KULÜPLERİ MOTİVE EDİCİ BİR ÇALIŞMA

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmada, Kocaeli’nin spor kültürü gelişmiş bir kent olduğunu söyleyerek, Spor Bakanlığı’nın nakdi yardım adımının kulüpleri motive edici bir çalışma olduğunun altını çizdi. Bu tarz projelere ve çalışmalara her daim destek verdiklerini kaydeden Vali Aksoy, amatör spor kulüplerini önemsediklerini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.