Amatörler oynanmayacak mı?

Spor 10.08.2020 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Amatörler oynanmayacak mı?

Bölgesel Amatör Lig’in yeni sezon statüsünün henüz açıklanmaması kafalarda soru işareti bırakırken, kulüpler planlama yapmak adına Türkiye Futbol Federasyonu’ndan net bir açıklama bekliyor. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgını nedeniyle  geçtiğimiz sezon 2 ve 3.Lig, Bölgesel Amatör Lig ve yerel ligler yarıda kalarak oynanmamıştı. Şimdi ise önümüzdeki sezon liglerin durumunun ne olacağı, maçların oynatılıp oynatılmayacağı ve oynatılırsa ne zaman oynatılacağı konuları gündemde. 2020-2021 sezonunda Türkiye genelinde Bölgesel Amatör Lig dahil tüm Amatör Liglerin oynanmayacağı şeklinde iddialar var. Diğer bir iddia ise Bölgesel Amatör Lig dahil tüm Amatör Liglerin geç de olsa oynanacağı yönünde.  Yeni sezon planlaması yapan kulüplerde TFF’den bir an önce yeni sezon için bilgilendirme bekliyor. Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor da yeni sezon statüsü hakkında net bir açıklamanın yapılması gerektiğini ve buna göre adımlar atacaklarını belirttiler.

Bölgesel Amatör Lig’in yeni sezon statüsünün henüz açıklanmaması kafalarda soru işareti bırakırken, kulüpler planlama yapmak adına Türkiye Futbol Federasyonu’ndan net bir açıklama bekliyor.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgını nedeniyle  geçtiğimiz sezon 2 ve 3.Lig, Bölgesel Amatör Lig ve yerel ligler yarıda kalarak oynanmamıştı. Şimdi ise önümüzdeki sezon liglerin durumunun ne olacağı, maçların oynatılıp oynatılmayacağı ve oynatılırsa ne zaman oynatılacağı konuları gündemde. 2020-2021 sezonunda Türkiye genelinde Bölgesel Amatör Lig dahil tüm Amatör Liglerin oynanmayacağı şeklinde iddialar var. Diğer bir iddia ise Bölgesel Amatör Lig dahil tüm Amatör Liglerin geç de olsa oynanacağı yönünde.  Yeni sezon planlaması yapan kulüplerde TFF’den bir an önce yeni sezon için bilgilendirme bekliyor. Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor da yeni sezon statüsü hakkında net bir açıklamanın yapılması gerektiğini ve buna göre adımlar atacaklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.