19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Anibal, gönülleri ısıttı!

Gebze 30.01.2020 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Anibal, gönülleri ısıttı!

Gebze Anibal Anadolu Lisesi’nden Elazığ’da gerçekleşen depremin ardından üşüyen bedenlere gönülleri ısıtacak bir kampanya gerçekleştirdi. Kampanya kapsamında battaniye ve yorganlar AFAD yetkililerine teslim edildi.

“Dayanışma içinde yaşamak tehlikelere karşı birlik olmaktır” düsturundan hareketle bir kampanyayı daha başarıyla tamamlayan Gebze Anibal Anadolu Lisesi; geçtiğimiz Cuma günü Elazığ’da meydana gelen depremin ardından çadırlarda yaşamak zorunda kalan vatandaşlara ulaştırılmak amacıyla bir araya getirilen battaniye ve yorganları AFAD yetkililerine teslim etti. “DEPREMİN ACISINI EN İYİ BİLENLERDENİZ” Okul Müdürü Turan Atilla “Deprem bölgesinde hayatını sürdüren ve 1999 depremini bizzat yaşayan pek çok gönüllünün katılımıyla gerçekleşen etkinlik, böylesine acıların tekrar yaşanmaması temennisiyle tamamlandı. Türkiye’nin dört bir yanından toplanan yardımlara böylesine destek veren okul yönetimini ve öğrencilerini kutluyoruz. Değerlerine sahip Türk gençlerinin varlığı, böylesine kampanyaları ve birliktelikleri artıracaktır. Çünkü sevmek davranışından sonra gelen en güzel davranış dayanışma davranışıdır.”  dedi. “DAYANIŞMA İÇİNDE OLALIM İSTEDİK” Okul Müdürü Turan Atilla “Öğretmenlerimiz, velilerimiz, kantincimiz, öğrenci servis şirketimiz, komsularımızla bir olduk ve darda kalması muhtemel depremzede vatandaşlarımızla karınca kararınca elimizden geldiği kadar dayanışma içinde olalım istedik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Biz büyük ve necip bir milletin fertleriyiz. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.
Gebze Anibal Anadolu Lisesi’nden Elazığ’da gerçekleşen depremin ardından üşüyen bedenlere gönülleri ısıtacak bir kampanya gerçekleştirdi. Kampanya kapsamında battaniye ve yorganlar AFAD yetkililerine teslim edildi.

“Dayanışma içinde yaşamak tehlikelere karşı birlik olmaktır” düsturundan hareketle bir kampanyayı daha başarıyla tamamlayan Gebze Anibal Anadolu Lisesi; geçtiğimiz Cuma günü Elazığ’da meydana gelen depremin ardından çadırlarda yaşamak zorunda kalan vatandaşlara ulaştırılmak amacıyla bir araya getirilen battaniye ve yorganları AFAD yetkililerine teslim etti.

“DEPREMİN ACISINI EN İYİ BİLENLERDENİZ”

Okul Müdürü Turan Atilla “Deprem bölgesinde hayatını sürdüren ve 1999 depremini bizzat yaşayan pek çok gönüllünün katılımıyla gerçekleşen etkinlik, böylesine acıların tekrar yaşanmaması temennisiyle tamamlandı. Türkiye’nin dört bir yanından toplanan yardımlara böylesine destek veren okul yönetimini ve öğrencilerini kutluyoruz. Değerlerine sahip Türk gençlerinin varlığı, böylesine kampanyaları ve birliktelikleri artıracaktır. Çünkü sevmek davranışından sonra gelen en güzel davranış dayanışma davranışıdır.”  dedi.

“DAYANIŞMA İÇİNDE OLALIM İSTEDİK”

Okul Müdürü Turan Atilla “Öğretmenlerimiz, velilerimiz, kantincimiz, öğrenci servis şirketimiz, komsularımızla bir olduk ve darda kalması muhtemel depremzede vatandaşlarımızla karınca kararınca elimizden geldiği kadar dayanışma içinde olalım istedik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Biz büyük ve necip bir milletin fertleriyiz. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.